Зима

Зима
Пролет

9 ноември 2022 г.

Що чини таз мома още тук?!?!

Очакваше се още преди есента да бъде сменена. Но стои. Че даже се и фотка насам-натам. Ударно работи по новото правителство. Нашето, не тяхното! А като си назначат тяхно тук, то няма да е наше, по презумпция. Така, де! 

 

Нейното Превъзходителство Мустафа още е тук. От сутрин до вечер, от телевизора до отваряне на хладилника. 

Част от местното колониално население дори вече получава тикове при вида на американската госпожа. Заедно с тръпката каква ли простотия ще измислят на Козяк по отношение на територията, която те смятат за колония, а ние за Родина.

Още юни месец се заговори, че НПМ ще бъде сменена. То, не че заместникът е цвете за мирисане. Пак мирише, ама не е цвете! 

Интересно е обаче защо тази мома, решена в българска носия и с интересен поглед е още тук? Очакваше се още преди есента да бъде сменена. Но стои. Че даже се и фотка насам-натам. Ударно работи по новото правителство. Нашето, не тяхното! А като си назначат тяхно тук, то няма да е наше, по презумпция. Така, де! 

Елементарната логика сочи, че Мустафа има да изпълнява задача - съставяне на редовно и стабилно правителство, което немедлено да включи България във военния конфликт в Окраината, да изпрати цялото ни въоръжение, включително ловните пушки, на Зеленски, да прати ударна дъбълска рота да арестува Путин и да открие още десет американски военни бази на територията.

В дипломацията случайни неща няма. И Мустафа неслучайно още стои. Безогледната им намеса в българската вътрешна и външна политика по наглост стига до окупационна политика. 

Проблемът е, че нямаме политици, които да й обяснят къде точно се намира!


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар