Зима

Зима
Пролет

26 ноември 2022 г.

Хампарцумянщината днес

Накрая ще докарат телевизиите дотам, че ще ги гледат три баби на кръст и роднините на телевизионните оператори 

 

За съжаление в България ВИП-класата се състои от случайници, които са избрани от ДС да въртят едни пари. 

Голяма част от банкерите в България са сервитьори, химици и прочие специалности, много тясно свързани с банковото дело. Ама нали сме си страната на неограничените възможности, тук от всеки пън може да направят банкер, стига да изпълнява, слушка и провежда глобалистката политика.

След като нарече българите простолюдие /той явно със сребърна лъжица изотзаде е роден/, днес Хампарцумян се притеснил и страхувал какво ще стане, ако дойдат русксите танкове по жълтите павета. Разбирам го човечето, той специално трябва да се страхува, защото надали ще изкара много и ще запази поста си, че и други работи, които е политически некоректно да споменавам. 

За нас... ако дойдат руските танкове - какво ще правим? Ами посрещали сме руснаците два пъти - единият път ни освободиха от турско робство, вторият път - от фашистко. Имаме традиции по посрещането им, проблем няма. Ще си припомним от старите снимки как се посрещат. И аз проблем с това нямам. По-добре да посрещам руски танкове на хора, които са ни близки, отколкото наглите американци с техните танкове. 

Та, да се върна на думата - посрещали сме ги два пъти, и трети път ще ги посрещнем. За нас проблем няма. Проблемът тогава ще е за хампарцумяните и хампарцумянщината. 

От друга страна, е хубаво медиите да поддържат все пак някаква социална хигиена. Заради попълзновенията на таквиз като Хампарцумянът, Плювналиев и крадливото Ленче, отдавна вече не гледам телевизия. Най-накрая ще докарат телевизиите дотам, че ще ги гледат три баби на кръст и роднините на телевизионните оператори. Само казвам, де, и без това не разчитат на зрителите да се издържат, а на грантове и спонсори. А, както се знае, който плаща, той поръчва музиката. Въпросът е, че ако не искаш да я слушаш, не могат да те накарат.

Та, долу хампарцумянщината!


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар