Зима

Зима
Пролет

2 ноември 2022 г.

По какво си приличат съвременните комунисти, преоблечени като либерали и евроатлантици

Хора като Ушатия послушко, са готови не само да си продадат идентичността, но и да си свалят гащите, наведат и с бузките да изпълнят "Ода на радостта" 

 

По какво си приличат съвременните  комунисти, преоблечени като либерали и евроатлантици, веещи сини флагове с жълти петолъчки, от старите комунисти с червените флагове и петолъчки? 

Православието - то винаги им пречи. 

Забелязали ли сте как модерните пребоядисани евроатлантици си изливат омразата винаги към православието? По някаква причина идиотите го свързват с Русия и са получили наредби постоянно да го заливат с прегрешения. Както славянството и националните герои. Големите винаги искат претопяване на малките и да им изтрият идентичността. Нормално е.  

Аз разбирам друговерци като Пасита и подобни да се възползват от партийната заръка и жлъчно да обругават православието, но еничарския изпълнения на разни Ушанки не ги разбирам. 

Първо, украинците какви са бе, тиквенико? Мормони ли? При условие, че над 2/3 са "източно-ортодоксални", какъв ти е проблемът? Само си представи лицата на англосаксонците:  накараха православни славяни да се изпотрепят помежду си, доволно притривайки ръце отстрани, казвайки - "Бати глупаците". Тях не ги интересуват украинците, така както не ги интересуваха афганите, когато въоръжаваха муджахидините, начело с Бен Ладен. 

Смърт, искаме повече смърт, пращайте още! Всъщност, американците пращат на база дълг към тях. Ние ако трябва и децата ще си дадем без пари.

Второ, какво означава "източно-ортодоксална диващина"? Всички православни са диваци? Всички хора от изтока са диваци? Това не е ли висша форма на ксенофобия и расизъм? Украйна не се ли намира на изток (североизток) от нас, бе пъпеш, както и Русия. Като добавя и коментарите за монголите, направо лъщиш от европейски ценности. Впрочем, ти си пък големия западен висш екземпляр, поглеждал ли си се в огледалото? Половината монголи са направо шведи пред теб, ако ползваме твоята риторика.

Всъщност, хората като Ушатия послушко, са готови не само да си продадат идентичността, но и да си свалят гащите, наведат и с бузките да изпълнят "Ода на радостта", ако му кажат господарите. 

Само и само за да го похвалят после някъде, така е, сервилността замества таланта. Къде ли сме го гледали това вече?



 Дахер Ламот

Няма коментари:

Публикуване на коментар