Зима

Зима
Пролет

10 ноември 2022 г.

От „Мутри вън“ с мутрата. Вътре. В името на САЩ. И „пътя на копринката“

Отврат. 33 години по-късно от началото на така наречената демокрация. Честито на балъците! 

 

33 години след 10 ноември 1989 година, днес – пак 10 ноември, ама 2022 година, сутринта по „евроатлантическата“ телевизия bTV с шеф Хемикян, който по сто пъти на ден пита за всичко, което трябва да пуснат по телевизията: „А какво ще каже американския посланик Херо Мустафа?!“, кой мислите лъсва? Бойко Методиев Борисов. Боко Тиквата.

Ако на някой му липсваше Боко Тиквата с тъпанарските си лакардии по телевизора, Хекимян ви го осигури тази сутрин.

Къде го заварил Боко 10 ноември 1989 година? „Ами гледах си живота, играех си футбол, имах най-голямата фирма „Ипон“…“

И естествено, Боко Тиквата ПАК ЛЪЖЕ!!!

ИПОН 1 ЕООД е създадена на 13.09.1991 година!

Боко Тиквата вади листче и започва да отброява какво огрооооомно мнозинство имало в парламента по всички евроатлантически решения. И затова през оная работа му било дали ще има правителство, по-важното било това мнозинство. А що е по-важно? Щото е в името на САЩ и естествено, щото е в името на „пътя на копринката“.

Като казахме „пътя на копринката“, единственото, което вече окончателно официално разбрахме от това „интервю“ бе, че Боко Тиквата ПАК благодари на президента Румен Радев, мъдро се държал и мислел доброто за страната, и бил по-добре той да управлява страната, еееех, баси и смешниците…

С думи прости – от юмрука „Мутри вън“ докараха я тия двамата селяци до Мутрата вътре. В името на САЩ, защото както казва Радев „дневния ред на България съвпада в синергия с дневния ред на САЩ“ и в името на „пътя на копринката“.

Пичове, два милиарда и половина евро се задават! Какво крадене идва, а?!

„По опитен човек от мен няма“, вика Боко Тиквата.

Верно е. По-опитен от него няма по консумиране на кинтите. Напоследък му дишат във врата консилиерите на Радев, ама ще се разберат. Те вече са се разбрали.  И АФЕРА отдавна го написа.

И единият, и другият се насират да се дупят на САЩ. Единият, щото е болестно кариеристичен и още като много млад – сержант, след като го лапват в Америката, дали вербуван, вие се се сетете, връщайки се, влиза на БЪЛГАРСКО съвещание единствен, облечен в … американска военна униформа, другият – щото единственото, което го интересува е да спаси и физически собствения си задник, и поради тази причина стана по-голям евроатлантик и от ристювите десносектанти.

Обаче блябосва: „Никога не съм имал нито кюлчета, фалшиви евро в чекмеджето, да се притеснявам ли…“, ама върти очичките нагоре – надолу, първи признак, че лъготи.

Той го видял, бре, видял го Радев как го снимал с дрон, ама понеже вече Мутрата рече, че викащия срещу него „Мутри вън“ помъдрял, изплесква: „абе, играел си…“.

„Ако имам скрити пари ще стоят при нея /б.р. Цветелина Бориславова/, имам жена банкерка, няма да стоят скрити в чекмеджетата…“, плещи Боко Тиквата.

Прав е браточката. Тя Цветелина стана за една нощ банкерка, благодарение на заверата с Костов/Славчо Христов, че кинтите на Боко Тиквата няма да оправи. Ама то, минало бешело, минало на прехода – кой ебал, ебал, кой крал, крал, станАхме евроатлантически милиардери…

„Те и в тоалетната ме записваха, що аз не записвам някого... Кво като ме записват, народа пак сложи ли ме пръв и ме сложиха пръв…Снима ме тоя, който снима Киро с Лена на парапета и ще обединим усилия да го намерим, еднакви неволи имаме, еднакви врагове…“, с типичен пиниз хвърля Боко Тиквата спасително ласо към простокировците, щото тъй са му заръчали от американското посолство.

Отврат. 33 години по-късно от началото на ТАКА НАРЕЧЕНАТА демокрация.

Юмрукът „Мутри вън“ прегърнат с Мутрата. В името НЕ на никакъв народ, а в името на САЩ и „пътя на копринката“. Последното го приемете като метафора на чекмеджето с кюлчетата. Дали ще е чекмедже или път на копринката – все в гъз.

Честито на балъците.

„Най-добре третия мандат да отиде при Стефан Янев“, кокори се Боко Тиквата. Рече ли ви АФЕРА единствена, че Бастунът Янев, производно на Румен Радев, бе умишлено вкаран в парламента чрез машинния софтуер, по заръка на Херо Мустафа, именно за да осъществи пъклената схема за правителство на всяка цена – в името на САЩ и „пътя на копринката“?! Рече ви.

Фалшиви „Юмруци срещу Мутрите“ и Мутри се обединиха.

Айде пак, честито на балъците.

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар