Зима

Зима
Пролет

26 ноември 2022 г.

Едните държат мушенгиите с хартията, другите - мушенгиите с кода на машините

Всичките са мошеници и ще се изтрепят кой повече да фалшифицира. Това е битката! 

 

Едните държат мушенгиите с хартията, другите - мушенгиите с кода на машините.

И ще се изтрепят ВСИЧКИТЕ МОШЕНИЦИ кой да надделее повече да фалшифицира. Това е битката.

Баджанакът на Румен Радев – Свиленски и той откри Америка за „кода“, за който АФЕРА се съдра да пише, ама докато корнела и калоян развяваха оръжия към Украйна хич биля не им беше до кода.

Едните мошеници с хартията, другите – с кода на машините, в съучастие и с Радев, който пък заедно с херо мустафа вкараха Бастуна МУ Янев Дж. Кенеди точно софтуерно в парламента, щото ако беше честно тоя тотално изперкал Бастун и 1 процент нямаше да вземе.

Такава паплач гази народа – и парламент, и президент, и „пътя му на копринката“, че ако имаше прокуратура наистина щеше да ги забере всичките в ареста.

Никакво гласуване!!! Да ги видим при ТОТАЛНО МАСОВО НЕГЛАСУВАНЕ каква „легитимна“ власт ще са.

И на Зеления Чорап ще му дойде реда,  който се е взел за Цар, и накрая ще яде дебелия даже и без гласуване, като изобщо няма да разбере откъде ще му влезе, понеже дървената му глава пращи от много акъл. Защото той предаде надеждата на цял народ, върна Боко Тиквата и пасмината му, оля се „по пътя на копринката“, която всщност направи заложник държавата на ОПГ „гергов, копринков, узунов и ко“, натресе ни харвардските идиоти, барабар с машините и е абсолютен продажник и предател на националните интереси, слугувайки и изпълнявайки заповедите единствено на американците.

Хайде, бакалъм.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар