Зима

Зима
Пролет

14 ноември 2022 г.

Кой идиот прави „пиара“ на президентството?!

Колко трябва да е тъп един президент, за да ходи по разстроената гайда на който и да е негов копринков пиар

 

 

Някой има изключителна сметка от драмата с изчезналото дете в Перник. Някой тъп като галфон копринковец, например.

Дни наред от сутрин до вечер слугинските телевизии, които нищо не правят без да им е поръчано и заповядано, истерясаха непрекъснато да ни занимават с търсенето на детето от Перник. Като че ли само това дете е изчезнало досега, и като че ли търсенето му е най-големия проблем на държавата, и като че други хора не са изчезвали и не изчезват в България. За нито един друг случай обаче няма такава телевизионно властова истерия.

Истерията подозрително напомня на истерията по времето на сатрапа Костов с убитото от майка си дете Пепи, което също беше изчезнало. Каква алюзия – някогашните десносектанти са любимци и на семейство Радеви, и на соросоидката Йотова.

В цялата тая умишлено подклаждана истерия се включи /за първи път в такава роля!/ и президентът Румен Радев, който отиде в Перник – абсолютно копи пейст както правеше Боко Тиквата – и се самоуби с напълно малоумни приказки  как „се работело по всички версии“, като че ли е главен секретар на МВР. Даваха го обаче поне сто пъти по спешените телевизии да го снимат специално.

Днес в цялата истерия бе включена и вицепрезидентката Йотова, която пък се изказа пред камерите, като „специалист“ по деца с аутизъм, да ти се доповръща от потрес.

Кой идиот прави „пиара“ на президентството?!

Прави ли ви впечатление как от един месец непрекъснато тропосват по телевизорите Радев и Йотова в абсолютно необичайни и неприемливи роли?!

Какво стои зад тази натрапчивост?!

Румен Радев все по-ясно се прави на Боко Тиквата. Включително и по делкането на кинти „по пътя на копринката“. Включително и обикаляйки из родината, последно в депесарския вилает. Ало, Морфов, кога ще драскаш по вратата на президентството, а?

Колко трябва да е тъп един президент, за да ходи по разстроената гайда на който и да е негов копринков пиар, за да е станал вече за посмешище, а ла Боко Тиквата?

Или зад всичко това се мъти нещо друго?

Впрочем, докато Радев маа гащи из Пернишко да се прави на идиот „полицай“, като идиотите, които е назначил в МВР, и докато негова фамозна джандар сурат вицепрезидентка стана специалистка и по аутизъм, „пътя на копринката“ е на път да овладее ДАНС, понеже само ДАНС убягва от контрола на Копринков. Да не кажете после, че АФЕРА не е предупредила.

А! И да не забравим. „Пътя на копринката“ и „боковото чекмедже“ са в една окръжност. А пергела върти Георги Гергов.

Както е тръгнало, Радев, не импийчмънт ще ти делнат, а направо сюнет.

Хайде, бакалъм.

 

Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар