Зима

Зима
Пролет

21 ноември 2022 г.

Ще се намери ли поне един бг управник да говори така на американския посланик Херо Мустафа?!

Няма да се намери. Продажни мекерета! А, вербуван Румен Радев?! 

 

Унгарският външен министър отговаря на критиките на американския посланик в Будапеща заради посещението му  в Москва:

„Тъй като съм министър на външните работи на Унгария, мога да се занимавам изключително с унгарските национални интереси. Разбирам, че американският посланик изхожда от американските интереси, но аз изхождам само от унгарските. Затова смятам, че би било правилно, ако се придържаме към взаимното уважение и  не коментираме стъпките си. Обикновено не коментирам пътуванията на външния министър на САЩ и, разбира се, очаквам същото от американския посланик, така че той да избягва да коментира унгарската политика по този начин“.

===

Това обаче НЕ се случва в България.

Ще се намери ли поне един български управник да изрече нещо подобно на американския посланик Херо Мустафа?! А, вербуван Румен Радев, дето твоите назначени министри и един идиот, дето цитира Кенеди, напъхахте Херо Мустафа и в гащите си?!

Няма да се намери. Защото тук, в България, отвратително позорно облизват усърдно по 24 часа на ден задника на американския посланик и не смеят да пръднат без да изпълнят всичките и заповеди. Включително да съставя правителства и да реди вътрешната политика на България.

Продажни мекерета! А, вербуван Румен Радев?!

Унгарският външен министър Петер Сиярто


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар