Зима

Зима
Пролет

7 декември 2022 г.

Абе, смотани бопаджии от МВР идиоти Демерджиев, марихуаната „бяло“ ли е, а?

И защо пропуснахте баш наркодилърите! За да опазите месечните си пликове с кинти! 

 

Акция „Бяло“, въх, мари майка!

Трябвало да покаже взаимодействие между прокуратурата и МВР.

Кое МВР? Как кое? МВР идиоти на Демерджиев с дамаджан сурат главен секретар, назначено от „пътя на копринката“ на Румен Радев.

И в туй МВР – идиоти – ГДБОП, която е чиста проба „наказателна бригада“,  и която бачка на ишлеме – пази всички баш наркодилъри, правейки ги уж агенти, лапа кинти от тях, докато и е изгодно, после ги пуска на пързалката, когато се появят нови по оборотни „играчи“ на пазара. Утъпкана схема от години. В България топ нарко бандит се става единствено с протекцията на ГДБОП. Минаха ония стари славни години, когато бандитите имаха „сърца“ за тая работа, сега  е необходимо само бопаджии в Схемата да им пазят гърба срещу кинти и всеки хомобандит вече е „Бос“.

Та, да си дойдем на думата.

56 били арестувани по акция „Бяло“, хахахаха!

И ни показват някакви „мишки“ с оранжерии с... марихуана.

Иначе акцията е кръстена „Бяло“, с алюзия, демек, към „Бело“. Да чухте кока да е хваната? Да чухте наркотици да са хванати?

Абе, смотани бопаджии от МВР идиоти Демерджиев на Румен Радев, марихуаната „бяло“ ли е, а?

В същото време нито един топ и важен наркодилър не е пипнат /защото всичките са предупредени предварително!!!/ и всички са … пропуснати от ГДБОП. Защото, ако питате АФЕРА, всички топ наркодилъри са „засекретени“ като уж „агенти“ на бопаджиите, като така им се осигурява чадър, и те си плащат месечно на бопаджиите заради това в надлежни пликове, които се получават месечно от „ръководещия офицер“.

Във Варна, например, един кмет шмърка като замаян и получава „бело“ откъдето трябва и от лица, които не се пипат. Един топ общински съветник също е на нарко пазара, ама и него не го пипат, защото варненските бопаджии и него са направили „агент“, за да го оставят срещу заплащане да врътка „бЕло“ на пазара.

По слугинските телевизии цял ден върви пропаганда как тази акция „бяло“ била мамата си трака.

Глупости на търкала. Колкото марихуаната е „бяло“, толкова и хванаха някой топ нарко играч. Утре всички „мишки“ иначе ще са пуснати след 24 часово задържане и толкоз. Пиар тумба лумба да става.

Бопаджиите ще продължават да делкат кинти от закриляните от тях нарко играчи. Вътрешна сигурност няма, защото са топ малоумници там, МВР идиоти на Демерджиев на Румен Радев ще плещи глупости по телевизора, Гешев ще плямпа за „взаимодействие“ с МВР идиоти.

Ай сиктир, бе, смешници!

„Бяло“. Мозъците ви са излъскани бели магистрали без нито една гънка, да ви е честита марихуаната, хахаха, дето и викате „бело“, бопаджиите пак опазиха месечните пликове с кинтите на хаирлия.

Иван Демерджиев


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар