Зима

Зима
Пролет

23 декември 2022 г.

Ще разгромят ли България и НАТО за три дни Русия?

Най-страшното е, че през последните десетилетия на власт в САЩ и Европа идват все по-некомпетентни и неосведомени, но самовлюбени и невероятно алчни недоразумения 

 

В еуфорията на предпразничните дни вероятно малцина са обърнали внимание на кратко съобщение, появило се в медиите: министърът на отбраната в служебното правителство Димитър Стоянов посети на 19 декември  Киев. 

Там той се срещна с Алексей Резников – военният министър на един от най-корумпираните и тоталитарни режими днес: украинския.  

„За мен е чест да приветствам министъра на отбраната на Република България  Димитър Стоянов. Благодарен съм за решението на България да ни окаже помощ в осигуряване на безопасността на Украйна. С нетърпение очакваме по-нататъшното развитие на отбранителното сътрудничество между Украйна и България.“ Това са думи на Алексей Резников, а публикуваните снимки от срещата на двамата министри показват, че той е щастлив да се види с българския си колега. И има защо: България вече официално е част от държавите, които  под ръководството на САЩ десети месец водят опосредствена (прокси) война срещу Русия на украинска територия. Това се случи след антибългарският акт на прозападната коалиция в нашия парламент – „ГЕРБ-СДС“, „Продължаваме Промяната”, ДПС, „Български възход“ и „Демократична България”. Единодушно те решиха страната ни да въоръжава украинския режим.

Така България стана  участник в прокси войната на Запада срещу великата славянска държава. Украинските въоръжени сили ще получат безплатно стотици хиляди патрони, снаряди, мини, гранати, ракети… Украинският режим иска и наши танкове, оръдия, минохвъргачки, самолети, противовъздушни ракетни системи, с които разполага армията ни  (С-300ПМУ, „Куб“, С-200). И най-вероятно – въпреки твърденията на властимащите, те ще бъдат изпратени в Украйна. За това ще се погрижат новите ни господари – англосаксите, чиито заповеди с нескриван ентусиазъм стриктно изпълняват техните овластени марионетки у нас.

Страната ни и през последните десетилетия не е спирала да изпраща тонове оръжия и боеприпаси за Украйна. Особено интензивни доставките им стават след държавният преврат в Киев, организиран от САЩ през 2014 г. От началото на март т.г. България  е предоставила на украинския режим помощ на обща стойност около 243 милиона долара. Страната ни е изпратила на украинската армия и около 2000 каски и бронежилетки, 5000 комплекта зимно облекло, 5000 чифта зимни обувки. Освен увеличаване на пратките с оръжия и боеприпаси, на българска територия предстои да се подготвят и украински военнослужещи.

България е активен член на НАТО – агресивен блок, който сега буквално тъпче Украйна с все по-модерни оръжия, със стотици хиляди тонове боеприпаси. За това натовци са похарчили от началото на руската операция почти 100 милиарда долара! Сега  САЩ ще дадат  нови оръжия на Киев на обща стойност над 1.8 милиарда долара. За първи път украинската армия ще получи противовъздушна система Patriot и високоточни управляеми бомби. А за да бъдат те използвани Полша ще изпрати на режима в Украйна модернизираните си изтребители  МиГ-29.

Прокси войната на САЩ и НАТО срещу Русия включва не само въоръжения. Американски спътници и разузнавателни самолети на САЩ и други държави-членки на НАТО, денонощно кръжат край границите на Русия. За тази цел са задействани над 80 военни спътника на САЩ и  НАТО и над 430 с двойно предназначение. В реално време те доставят на украинският генерален щаб информация за поведението на руснаците. Натовски военни експерти „консултират“ ръководството на украинската армия, което  на практика означава, че те планират, ръководят и контролират техните действия. Така американски медии съобщиха, че операцията за превземането на град Балаклея от украинците в  началото на септември т.г., е била планирана и контролирана от американски и британски военни. Непосредствено в зоната на бойните действия работят кадрови натовски офицери, с руснаците се сражават  и редовни военни части на държави-членки на НАТО – най-вече поляци. Но западни медии съобщават за развихрянето в Украйна и на британски, американски и други западни специални части. НАТО интензивно подготвя нови попълнения за украинската армия. Само във Великобритания до пролетта на 2023 г. ще бъдат обучени и въоръжени по натовски стандарти над 50 000 украински войници и офицери и т.н.

Всеки, който проявява интерес към тази тема, няма как да не е забелязал ясно очертаващата се тенденция за милитаризация на страната ни. Овладелите коридорите на властта прозападни политици правят всичко възможно, за да се харесат на западните си господари. Военният бюджет на страната ни се увеличава. Под натиска на американското посолство България купува невероятно скъпи американски бойни самолети. Не е далеч деня, когато ще започне и активното превъоръжаване на армията ни със западни оръжия. Страната ни се подготвя да приеме въоръжена бойна група на НАТО. Алиансът няма да пропусне да  създаде и своя мощна  военна база на наша територия. В същото време се полагат неистови усилия да се  милитаризира мисленето на българите. А мозъците на новите поколения все по-активно се промиват в дух на истерична ненавист към Русия.

Всичко това  се прави сега в България – най-бедната държава в Евросъюза. Целта е да се подготвят сънародниците ни за предстоящата реална агресия на НАТО срещу Русия. И натовци не крият това – лидери на САЩ и Евросъюза непрекъснато твърдят, че не трябва да се позволи на руснаците да постигнат целите си в Украйна. Американски медии съобщават за предстоящо изпращане на техни военни в тази страна.  Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви пред норвежката медия NRK: „войната в Украйна може да излезе извън контрол и да се разрасне в голяма война между НАТО и Русия“.

Но, ако това се случи (което за съжаление става все по-вероятно заради политиката на Запада!), то може да сме сигурни: не англосакси, германци, французи и жители на други западни държави ще се бият срещу руснаците. В тази война най-вече източноевропейци, в това число и десетки хиляди наши сънародници, ще са „пушечното месо“, което  лидерите на САЩ и НАТО ще хвърлят срещу руската армия. При това те ще имат пълната подкрепа на своите марионетки, с които вече са пълни коридорите на властта у нас. Те нито за миг няма да се поколебаят, преди да издадат заповедта: „Марш на Изток!“

Най-страшното е, че през последните десетилетия на власт в САЩ и Европа идват все по-некомпетентни и неосведомени, но самовлюбени и невероятно алчни недоразумения. Те не се интересуват от обективна информация за потенциала, включително и военния на Русия. На тях им е достатъчно, че  неистово мразят тази страна. Те си живеят в своят охолен свят, който е напълно откъснат от реалността. И наистина си вярват, че в предстоящата война на НАТО с Русия, която ускорено подготвят сега, тя ще бъде много бързо унищожена.

Един пример: американският конгресмен Адам Кинзингер публично твърди, че руската армия е невероятно жалка и НАТО ще се справи с нея за не повече от три дни! Точно така озаглави своят коментар на неговото изказване популярната американска медия Newsweek: „Конгресмен: НАТО може да унищожи Русия за 3 дни!“ Медията припомня на читателя, че Кинзингер е явен и ревностен поддръжник на Украйна.

Ако съдим по публичните изяви на представители на „коалицията на войната“ в родния ни парламент – партиите, които приеха антибългарското решение да се включи страната ни в прокси войната на Запада срещу Русия,  то там доминират определено неадекватни, необразовани и напълно безотговорни образи. На практика се оказва, че да гласуваш за  „ГЕРБ-СДС“, „Продължаваме Промяната”, ДПС, „Български възход“ и „Демократична България”, означава да подкрепиш войната на България с Русия. И хиляди българи да бъдат изпратени да се бият срещу великата славянска държава. Един сигурен  начин да се гарантира третата ни и последна национална катастрофа.

А причината това да се случи е, че Русия е невъзможно да бъде разгромена. Със сигурност тя ще е и победителят в наложената й от Запада прокси война!


Kreativen.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар