Зима

Зима
Пролет

20 януари 2023 г.

А е достатъчно един немски танк да провокира „Ставай страна огромна“

Западът продължава да не схваща, че не "Леопарди", а само танкове "Горбачов" могат да победят Путин 

 

 

Всъщност немските танкове в Украйна ще доведат руските танкове в Берлин - чух го в Бундестага. Каза го депутат от "Алтернатива за Германия". 

Наистина,  грешка е инжектирането на немските танкове "Леопард" в руската рана Украйна. Така Западът помага на Кремъл без да го съзнава. Мобилизира руската армия, руското общество. Направо възнася пропагандата на Путин. 

Немските танкове в Украйна - това е легализацията на наратива "Война на фашизма срещу руския народ". Повторение на историята. Продължение на Великата отечествена война. Хитлер атакуваше СССР с коалиция от 11 европейски държави - тогавашния колективен Запад. И военна техника от цял свят, включително и от САЩ. Днес САЩ атакуват Русия в Украйна с коалиция от към 50 държави - днешния колективен Запад. И военна техника от цял свят.

Аналогията боде очите и с градацията. Историята се повтаря с резонанс. Но ефектът е в полза на... мишената Русия. Само хиляди немски танкове "Леопард" могат реално да повлияят на военните действия в полза на Украйна. Но ще пристигнат няколко. А е достатъчно един немски танк да провокира "Ставай страна огромна". 

Западняците продължават да не разбират, че победата над Русия днес не зависи от оръжията отвън. Могат да я победят само с оръжия отвътре: нов Горбачов с нова пета колона, които  да предадат отново родината. Опитаха с Навални. Не успяха. 

Дори срещата на НАТО в Рамщайн, на която ще заголи задник и българското военно ръководство, е грешка. Ще решат военните слуги там да пратят още оръжия на Зеленски. Само ще му удължат агонията. А Кремъл ще има повод да разясни що за позорище е Рамщайн - окупирана от американците територия в Германия с няколко хиляди американски военни и към 50 000 американски граждани там. На тази неформално анексирана немска земя местните германци могат да влизат само с разрешение на... САЩ. Именно този колониален формат праща немски танкове да воюват на изток. Символ на германско заколение. 75 години след края на Втората световна война обединена Германия продължава да бъде окупирана. Че и най-унизително използвана за пушечно месо в резерв. Украинското пушечно месо е на привършване. Налага се да се харчат полските и немските запаси. 

С каква мотивация ще воюват тия хора? Руснаците умират за родината си. А тия ще трябва да умират за... САЩ. Колкото и да са глупави, все загряват, че така само провокират руската мощ. Включително и ядрената. 

Щели да бомбардират Крим, за да принудят Путин да преговаря.!? Ще го принудят да почне да воюва. Че досега само раздава шамари.

 

Милен Милушев

Няма коментари:

Публикуване на коментар