Зима

Зима
Пролет

20 януари 2023 г.

Американците бесни от призива на съпругата на Зеленски

"Зеленская просто се нуждае от повече пари за шопинга си в Париж. Украйна не е нищо друго освен машина за пране на пари, работеща за Байдън, Клинтън, Ромни, Макконъл и много други паразити..."

 

 

Читателите на американското издание Breitbart разкритикуваха Елена Зеленская, която изнесе реч на Световния икономически форум в Давос.

По-рано съпругата на Владимир Зеленски се обърна към делегатите на украински по време на събитието и ги призова да предприемат решителни действия. Освен това тя изрази искане Киев да получи повече оръжия, включително танкове и системи за противовъздушна отбрана. Първата дама на Украйна поиска по-голям натиск върху Русия, изолирайки страната и отслабвайки нейната икономика.

Речта на Зеленская възмути потребителите на ресурса, те обвиниха съпругата на политика в „просия“.

"Тя пътува по целия свят и моли поне някой да повоюва в техния конфликт. Прибирай се у дома! Ти си просякиня. Търговците на оръжие по целия свят получат огромни печалби. Не ни намесвайте в тези дела!", заяви ползвателят с псевдоним Doe Eyed.

"Зеленская просто се нуждае от повече пари за шопинга си в Париж. Украйна не е нищо друго освен машина за пране на пари, работеща за Байдън, Клинтън, Ромни, Макконъл и много други паразити, които използват нашето богатство и животи, за да се обогатяват безсрамно", съгласява се с предишния коментатор Azchick.

"С други думи, вие трябва да дадете още повече подкрепа на Зеленски и мен. Демократите и така наречените републиканци трябва да изперат още повече пари чрез нас. А аз трябва да пазарувам в Милано. Само Париж не ми стига!", пише за Зеленская Norma McManus.

„До семейството измамници Зеленски дори Клинтън започват да изглеждат като аматьори“, иранизира Linda.

"Украйна пъха ръцете си право в джобовете ни, а нашето правителство следи тя да получи всеки цент. Ако украинците са толкова добри, ако искат да се бият за земята си, тогава нека използват собствените си ресурси", обобщава Eddie2688.

От 24 февруари в Украйна се провежда специална военна операция. Президентът на Русия Владимир Путин назова крайната цел - освобождаването на Донбас и създаването на условия, гарантиращи сигурността на Русия.

На този фон Съединените щати и техните съюзници в НАТО подкрепят Киев с оръжейни доставки на стойност десетки милиарди долари. Москва многократно заявява, че военната помощ само удължава конфликта, а транспортът на оръжие се превръща в законна цел за руската армия.


 News Front Bulgaria
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар