Зима

Зима
Пролет

26 януари 2023 г.

Препоръчвам ви, идиоти, да започнете да тренирате целуване на ръцете на Путин

Добре е, че слагачеството и лизачеството не се разпространяват сред нормалните хора у нас 

 

Люде, няма отърване от "високо подготвените и изключителни" военни експерти, които ежедневно ни информират за хода на Специалната военна операция в Украйна. 

Забелязвам надграждане, до вчера по студията се явяваха поединично Тагарев, Шаламанов, Ноев, Събев и сие, а от днес по двойки.

Тази сутрин поредната доза облъчване получихме от тандема Тагарев и някой си Миленски. Това са индивиди, които са скрили за обществото своето житие и битие преди 1990 година, това са персони, чиито биографии започват след 10 ноември, но които са се възползвали, като партийни апаратчици и номенклатурчици от всички благинки, щедро предоставяни на ограничен кръг хора до 1990 година.

Един мой приятел и колега вчера написа, че тези безполезни идиоти ще са първите, които ще си направят сюнет, ако се върне турското робство. Добре е, че слагачеството и лизачеството не се разпространяват сред нормалните хора у нас.

Ето част от задълбочения им анализ:

„Доставката на танкове "Леопард 2" за Украйна може да промени хода на войната. През последните седмици има доста сериозен застой на фронтовата линия. Русия, мобилизирайки десетки хиляди мъже и изпращайки ги на фронта без никаква подготовка – търпи големи загуби. Но не позволява настъпление на Украйна. В същото време чрез ракетни удари и дронове – Москва унищожава гражданска инфраструктура и убива хора ежедневно, за да може да продължи украинската офанзива – танковете са без алтернатива. Танковете, които получават украинците, са друго поколение. Те са несравними по своите бойни характеристики с танковете, с които разполагат Киев и Москва. Интересното е, че за последните 30 години Русия не направи нищо по отношение на концептуалното си танково строителство. Те ги модернизираха, но не промениха нищо е тях”, около това мнение се обединиха в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия военният експерт полк. Владимир Миленски и бившият министър на отбраната проф. Тодор Тагарев.

Тези са изпаднали в състояние на депресивна логорея и може би си фантазират, че самите те са на фронта и разказват от позицията на очевидци на случващото се. Що за олигофрен трябва да бъде човек, че да твърди и отстоява подобни налудничави идеи, че бъдещите танкове на НАТО ще обърнат хода на операцията.

Абе, идиоти, учили сте военна история - Хитлер концентрира при Курск повече от 2700 танка, за другата бойна техника няма да споменавам, и в резултат на тази битка руските танкове дефилираха в Берлин и другите немски градове. НАТО с евентуалните 100-на танка ще раздразнят Русия и резултатът ще бъде хиляди безсмислени украински жертви, принесени в курбан за чужда кауза и връщането на Украйна в лоното на справедливостта.

Препоръчвам ви, идиоти, да се пренастроите в изказванията си и да започнете да тренирате целуване на ръцете на Путин, защото ще оцените неговото търпение и водене на операцията с максимална степен на щадене на невинни жертви! Ще има продължение! Бивам упрекван, че само пиша, не, не пиша само, но това също е форма да се каже другата гледна точка по случващото се.

Моята цел е да се вдъхне кураж и надежда сред народа, да се осъзнае, да се пробуди и да започнем да се борим заедно за нашите права и интереси, а не за чуждите интереси.

Ще качвам мои снимки с униформа, защото съм български генерал, защото съм я заслужил лично тази униформа, с която се гордея и защото съм се клел да отдам сили и воля за защитата на моята Родина България!

Долу мръсните ви ръце от снагата на Отечеството, национални предатели! За България всички да се обединим, българи! На 2 април да изрежем тумора на предателството!


Ген. Димитър Шивиков

Няма коментари:

Публикуване на коментар