Зима

Зима
Пролет

26 януари 2023 г.

И няма нищо случайно на този свят

Еле пък в това да сте съмишленици в една проядена идеология, на която не й пука да пуска бомби върху деца с простата цел - власт

 

 

Има нещо много общо между българският евро-атлантик в най-прогнилата му форма - либераст и укро фашистите, които трепаха собствените си деца години наред преди Путин да ги подпука и другите украинци, които си гледаха кефа, докато избиваха сънародниците им.

Ами прости са.

Най-общо казано са прости и адски нагли.  Толкова прости, че като тръгнат да налагат волята си чрез насилие, го правят по-толкова елементарен начин, че човек веднага си казва: "аре, бе, това е меме". Да си кметски син и да тръгнеш да заплашваш по начин, по който после мръсните ти гащи ще се веят из цялата страна като злепоставяш близките си, които са орган на власт - е кажете ми не трябва ли да си доста прост? А нагъл? Не е ли наглост да използваш връзките на тате и тези с властта,за да демонстрираш липсата си на първични полови белези?

И не, това не е изключение. Това е симптом. Симптом на една идеология,която така те вае, че да се чувстваш безнаказан, когато си разиграваш коня, когато тате е кмет или евро съюза и нато ти кихат кинти да налагаш насилствено на голяма част от гражданите ти една политика, която те не желаят.

Всеки, който си е турил украинското знаменце, знайте, в себе си носи същите симптоми на болест. Може тя сега да тлее и да не се вижда на повърхността, но бъдете сигурни, че тези хора в най-личните си отношения проявяват минимум пасивна агресия и упражняват един постоянен терор върху когото могат. Това, че не са кметски синчета или щедро финансирани от запада, е причината да нямат топки да налагат насилствено желанията си. А те го правят. Чрез агресия, доклади, нападения, интриги. Всичко това е на мишкарско ниво и затова е жалко. Но симптомът е налице. И вярвайте, тази паплач, само ако й дадат възможност да метне бомби върху български деца ще го направи. Върху вашите. Защото не мислите като нея.

А краставите кучета се надушват. И няма нищо случайно на този свят. Еле пък в това да сте съмишленици в една проядена идеология, на която не й пука да пуска бомби върху деца с простата цел - власт. 

И преди някой да каже "ама Русия...", Русия не завладява. Русия се защитава. Други са държавите, които експанзират. И други са идиотите, които им вярват.

Иван Белишки, син на кмета на Панагюрище

 

Персефона Коре

Няма коментари:

Публикуване на коментар