Зима

Зима
Пролет

10 януари 2023 г.

Радеви пинизи по дърварски. Изпреварващо на Колтуклиева отзад

И тоя продуктово позициониран проект на Радев, напред с такива като Пеканов Лимбичката, ще приключи трагично...

 

 

Ай, каква въпиюща безпросветност! Соня Колтуклиева написала: „Изпреващо в Пик! Радев дава третия мандат на БСП, май“. Туй „май“ е баш в точката колтуклиева.

За сведение на Колтуклиевата, която се изживява за „анализаторка“ ала на пейката пред махленския хоремаг, АФЕРА още на 22 ноември м.г. написа в прав текст как и защо Радев ще даде третия мандат на БСП, демек на Корнела:

На 22.11.2022 / 21:18

РАДЕВ, ЗАСЛУЖАВАШ НЕ ИМПИЙМЧЪНТ, А С КАМЪНИ ДА ТЕ ПРОГОНЯТ ОТ ТУК ВДЪН АМЕРИКАНСКИТЕ ЩАТИ! ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ НАДЕЖДИТЕ НА ЦЯЛ НАРОД. ВЗИМАЙ КИНТИТЕ ОТ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, ВЗИМАЙ СИ „КАМИНО“-ТО И СЕ РАЗКАРАЙ!

Сега чак можем вече да направим уговорката, че от дърварски инат, понеже АФЕРА го е написала, Радев може и да не го даде на Корнела, ей тъй на – нъц, нъц!, щото Радев като чете АФЕРА какво е написала, изпада обикновено в бяс. В бяс – защото му се налага да чете истината, такава каквато е, а не такава каквато му я представят идиотите му копринковци, стратези и шарлатани. В бяс и защото, понеже шубето му е толкова голямо, че не смее да гъкне, камо ли да предприеме нещо, и продължава гузно да живее в лъжа и лицемерие.

Друго е по-важното, пичове, не на кого Радев ще даде клетия трети мандат. Щото на когото и да го даде – там е хвани единия, блъсни другия, третият сам ще падне.

По-важното е какво точно се опитва да направи Румен Радев, който така се е вживял в ролята на Бащица, че вече е за психиатър.

В по-горния линк от статията на АФЕРА от 22 ноември м.г. – още тогава АФЕРА в прав текст написа и за готвения от него за пореден път „нов“ проект.

Дойде времето и да бъде пласиран уж невинно, но ужасяващо дърварски. Тъй като на Радев му бе обяснено още преди две години, че ако прави нов политически проект, то той трябва да бъде направен преди местните избори и надлежно му бе обяснено защо точно преди местни избори, пласментът вече е в ход.

Излиза уж „нехайно“ политологът Слави Василев, известен с това, че е изключително близък до кръга на Радев, и през неговите уста се пласира как бъдещият служебен министър председател щял да бъде Атанас Пеканов, и не само това, точно Пеканов щял да направи нов политически проект, който да извадел България от политичския батак.

Дърварски „пиарски“ пиниз, ама важното е ехалето да бъде първоначално облъчено, да се сондират нагласите и настроенията.

Що се отнася до това Пеканов – следващ служебен премиер, АФЕРА ще припомни, че вече отдавна написа, че по вероятното е служебният премиер да е Христо Алексиев – тази „вечна Амбър“ – от Боко, през ДПС, Копринков и пак ДПС. Да видим чии пари ще надделеят.

Тоя прословут пореден „нов“ политически проект на Радев се мъти вече повече от година. Радев уж се прави, че още не му е времето, тупа топката, докато вече очевадно, предвид наближаващите местни избори, за пореден път ще продуцира не друг, а пак един от неговите … „шарлатани“.

Защото Пеканов Лимбичката, както се сещате, бе един от „шарлатаните“ заедно с Простото Киро и Асен и набутаният тогава за служебен премиер Стефан Янев, който още не бе станал Стефан Кенеди и не бе минал и той в сферата на психиатрията.

След като уж Копринков бил „свит“ и „насметен“ от Радев, офффф, аман от лакардии, и Радев прехвърли официалните дейности на Копринков и Узунов върху „стратега“ му Александър Маринов, сега бившият мултак Александър Маринов е лицето, което в сянка продуцира и организира новия политически проект.

Колко да е „нов“ с тия издегустирани шарлатани, които ги видяхме колко могат, е друг въпрос, но очевадно е, че Румен Радев единственото на което винаги залага като кадрови ресурс, е на … идиоти. Негов проблем. Досега колкото пъти опита, толкова пъти се насра. Да пробва и с Пеканов. И ще получи поредното катастрофално фиаско.

И сега най-важното! За да стартира такъв нов политически проект, начело с Пеканов Лимбичката, дето щял да ни вади от политическия батак, трябват пари, много, много пари!

Откъде ще дойдат кинтите?

Мантрата с „дарения“ от будни граждани я оставете в кенефа на вила Калина в Бояна, да се оттече.

Много е важно да се знае, че онези, които поеха финансово на гърбината си кампаниите на Румен Радев – вече ги няма там. И аз да бях на тяхно място и аз щях да му бия шута. Защото пари на неблагодарник и плашипутарник не се дават. Късно си научиха урока, ама важното е, че го научиха.

„Пътя на копринката“? Ооо, там нещата са сложни. След като Радев бе принуден да „отсвири“ уж Копринков, селскотрудовият тарикат, който играе най-вече с двамата близки до сърцето му бизнесмени, чиито фамилии започват със „С“, вече никак, ама никак не е сигурен като „касичка“. Защото вече е потенциално „неуловимият отмъстител“ – първо, и второ – парите на „пътя на копринката“ може да бъдат пренасочени в друга посока. А и още преди месеци единият „С“ бе изрекъл: „Още малко ми е важен Радев…“.

Самият Пеканов Лимбичката, който бърбори логорейно, но стратегически е набутан точно в „Плана по развитие“, откъдето се чакат големите милиарди, неслучайно е сложен точно там. Защото и от него се чака „ресто“.

С една дума – да видим кой ще щави бизнесмените и дали Радев и той като колтуклиева няма да го получи изненадващо отзад.

С безкрайното провлачване на безумието наречено мандати за ново правителство, с аритметиките кой точно да бъде занулен, и как всички да бъдат вкарани в графата – за нищо не стават, Радев бленува резултата – хоп! появява се преди местните избори новия политически проект и българите хукват като изоглавени да викат „ура“ на новопробутания „шарлатанин“.

Да, де, ама, българите се нагледаха на кретенската манджа с грозде на Радев, сготвена все от идиот нагоре – поставен от него властник „готвач“.

Така че, ако питате АФЕРА, и тоя продуктово позициониран проект на Радев, напред с такива като Пеканов Лимбичката, ще приключи трагично.

Няма и как другояче да се случи. Защото около Радев няма нито един за свят, нито един истински воин, нито един когото българите да припознаят като свой. А няма, защото Радев е страхлив Андрешко, заобиколен от мъна-мъна „стратези“ и „шарлатани“, които го успаха дотам, че самият той стана за пълен ташак.


 Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар