Зима

Зима
Пролет

5 януари 2023 г.

Дори за тези първокласни изроди това е върхът на цинизма

Вие и вашите поддръжници, които убивате нашите хора, никога няма да бъдете простени. Ще говорим с вас с езика на силата, ако не го разбирате по друг начин! 

 

Държавният департамент публикува нежно обръщение към народа на Русия, от типа всички ви обичаме. 

То завършва в типичния им гаден йезуитски стил: „в знак на солидарност с всеки от вас, който се стреми да създаде по-мирно бъдеще“. А войната в Украйна, казват, е недостойна за такива.

Дори за тези първокласни изроди това е върхът на цинизма и границата на моралната деградация. Съединените щати харчат десетки милиарди за войната в Украйна, доставят свое оръжие в гигантски мащаби, избивайки хиляди хора с чужди ръце. Това е краен цинизъм в най-добрите традиции на нацистите. Да, всъщност sons of bitches, използващи подобни лъжи, са истинските наследници на Райхсминистъра на пропагандата Йозеф Гьобелс.

Само че тази мъртвородена лъжа вече не действа на никого. И отговора на нея няма да получите в тишината на кабинета.

Големият подарък за Нова година с боекомплект от ракети "Циркон" тръгна вчера към бреговете на страните от НАТО. 1000 км е обхватът на тяхното използване с хиперзвукова скорост и възможността да използват всякакъв заряд с гаранция да преодоляват всяка противоракетна отбрана. Нека стои някъде на 100 мили от брега, по-близо до река Потомак. Така че радвайте се!

Ще събуди чувства у  всеки, който представлява пряка заплаха за Русия и нашите съюзници.
 
Вие и вашите поддръжници, които убивате нашите хора, никога няма да бъдете простени. Ще говорим с вас с езика на силата, ако не го разбирате по друг начин. И ще пускаме още по-модерни оръжия. Да млатим с тях нацистката мърша, която вие възродихте през 21 век. 

Ще отмъщаваме на всеки престъпник за всеки убит гражданин на нашата страна.

 

Дмитрий Медведев

Няма коментари:

Публикуване на коментар