Зима

Зима
Пролет

8 януари 2023 г.

Демократична България - стожерите на западната цензура у нас, щели да извикат Telus на кръстосан разпит в Парламента

И пак не осъзнават, че за адекватният и разумен човек, ще си останат едни льольовци, които крещят едно, а правят точно обратното 

 

Демократична България - стожерите на западната цензура у нас, щели да извикат Telus (тези, които следят за съдържанието във фейсбук) на кръстосан разпит в Парламента.

Да дадели пълни обяснения защо си позволяват да премахват обидно съдържание, когато то е в подкрепа на Украйна. Вие може ли да си представите? Славиш Украйна и "свободния свят", а те ходят да ти се карат? Докъде стигнахме, господа и госпожи и полово неутрални демократи?

Тези, които първи призоваваха да не се излъчва по нито една телевизия, радио и какъвто и да е информационен източник на информация, идваща от Русия, щели да се борят срещу цензурата. Тези, неосъзнати тоталитаристи, които се борят с инакомислещите чрез налагане на цензура, отново благодарение на своето лицемерие, ще облекат доспехите на борци за свободата. И пак не осъзнават, че за адекватният и разумен човек, ще си останат едни льольовци, които крещят едно, а правят точно обратното. И пак няма да осъзнаят, че цялата идея за полово равенство, сексуален бъркоч и неопределеност на индивида на всяко ниво са отблъскващи не толкова не сами по себе си, а защото са налагани чрез репресии, лицемери и нечистоплътност. 

Същото правят и със свободата на словото. Омърсяват я. И това е целта. Да се размият понятията, за не може да се ориентираме кое какво е. Същата цел, която гони това на графата на свой пол да зачеркнеш : "Не мога да преценя".

"Не мога да преценя" е целта. Точно такива индивиди искат да сътворят - болни от обърканост, които имат нужда от непрекъснати насоки в живота си, защото САМИ НЕ МОГАТ ДА ПРЕЦЕНЯТ.

Инак, защо ми се струва, че истинската причина за привикване на Telus  е оказване на натиск, защото във фейсбук донякъде свободно може да си пишем, че Украйна май не е толкова славна, колкото иска да ни накара запада да мислим.


Персефона Коре

Няма коментари:

Публикуване на коментар