Зима

Зима
Пролет

2 февруари 2023 г.

Евроатлантическата глутница бърза да прецака народа

Западът праща желязо. Кръвта от нас. Такава е съдбата на поробените. Убийството на българския лев е прелюдия. Въвеждането на еврото - камикадзе на България... 

 

Паника втресе евроатлантическата глутница от референдума за спасението на българския лев. 

Майкопродавците бързат да въведат цени и в евро, паралелно с лева, от лятото... Напъват се да прецакат референдума. Волята на народа. Интереса на данъкоплатците.

Гузни са евроеничарите, защото знаят, че съзнателно и предумишлено убиват и последните остатъци от българската независимост и интереса на хората. Само и само, за да слугуват на Запада. Дори без Западът да ги натиска. От слугинска страст затриват държавността. Ще стане по-скъпо, по-кофти за всички. Ще изплащаме кредитите на богатите западняци. Ще бъдем финансови донори на олигарсите. Централната ни банка става щатен ибрикчия на криптомафията.  

Евроатлантическата глутница бърза да прецака народа. Както вече го прецака с приемането ни в ЕС и НАТО без референдуми и информиран избор. По същата корупционна схема купените от САЩ и Брюксел продажници в парламента ни вкарват във войната на Запада срещу Русия в Украйна. Проформа питат Конституционния съд за мобилизация. Вече са решили да изпълнят заповед от САЩ да пращат българи да убиват правнуците на своите освободители. Времето ги притиска. Бързат с танковете. Но западняшките танкове без източноевропейско пушечно месо във вид на пехота не вършат работа. Ние не можем да дарим танкове, ала ще ни принудят за компенсация да проводим пехота за обезпечение на позициите на бронираните машини. 

Западът праща желязо. Кръвта от нас. Такава е съдбата на поробените. Убийството на българския лев е прелюдия. Въвеждането на еврото - камикадзе на България. 

Дано Русия ги изпревари. Достатъчно грешки допусна. 


Милен Милушев

Няма коментари:

Публикуване на коментар