Зима

Зима
Пролет

7 февруари 2023 г.

Рамзан Кадиров: Сега и Полша ще моли за оръжие САЩ. Моли, Полша, моли господарите си!

"Какво ще стане, ако след успешното завършване на СВО, Русия започне да денацифицира и демилитаризира следващата страна? Все пак след Украйна на картата е Полша!" 

 

Чеченският лидер Рамзан Кадиров заяви, че след "денафицикацията и демилитаризацията" на Украйна, той има намерение да продължи "борбата със сатанизма" в Европа на територията на Полша. 

Според него следващата "народна република" може да се появи в Силезия, където и без това през юли ще се проведе "ежегодният Марш за автономия".

"Сега и Полша ще моли за оръжие САЩ. Това решение беше обявено от Марчин Пржидач, който е ръководител на Бюрото за международна политика в кабинета на полския президент. В подкрепата си за Украйна, Варшава успя да изчерпи собствените си военни ресурси и сега е объркана. Какво ще стане, ако след успешното завършване на СВО, Русия започне да денацифицира и демилитаризира следващата страна? Все пак след Украйна на картата е Полша!", пише чеченският лидер в своя канал в приложението Телеграм, като допълва, че многократно е заявявал, че "борбата срещу сатанизма трябва да продължи в цяла Европа", предаде "Фокус".

"През юли ще се проведе ежегодният Марш за автономия на Силезия, който всеки път привлича все повече участници. Според мен, така този регион на Полша си заслужи специален независим статут и там спешно е необходим референдум, за който Русия може да окаже организационна помощ. Моли, Полша, моли господарите си", пише Рамзан Кадиров.


Няма коментари:

Публикуване на коментар