Зима

Зима
Пролет

16 февруари 2023 г.

Кошлуков, кой нарежда джендър пропагандата по БНТ?

Колко отвисоко идва нареждането да се лее агресивно джендър пропаганда по издържаната от данъкоплатеца национална телевизия?

 

 

Прайм таймът на БНТ, веднага след вечерните новини, предаването “Референдум”. 

Темата е: “Защо ескалира насилието и случаите на междусъседски тормоз?” Водещата дава ясно да се разбере, че поводът е убийството на психолога Иван Владимиров, а пред това – на застреляния също от съсед на Женския пазар Иво Андреев. Цитирано е проучване, според което 80 % от българите имат проблем с агресивни съседи. Тоест темата е както актуална, така и вярно зададена.

Следва пълна подмяна от страна на тримата гостуващи – лица с неизвестна експертиза, които не казват нищо интересно и съществено, но са подбрани да манипулират. Бързо става ясно, че не дават пет пари за темата, реалността и двамата убити от агресивни съседи мъже. Светкавично започват да набиват опорката за домашното насилие, при което всяка жена е неизменно жертва, а всеки мъж – винаги насилник. За джендър съдържанието и третия пол не обелват дума, те са само за посветените.

Водещата е наясно, но не смее да гъкне срещу манипулацията, докато разговорът продължава като по развален телефон. А зрителят е унизен за пореден път и поставен трайно в позицията на кръгъл идиот. В един момент онези решават да са ясни докрай и изплюват в лицето му откъде идва проблемът – неприетата Истанбулска конвенция. Същата, за незабавното ратифициране на която от всички страни членки заговорниците от Брюксел оказват системно насилие, а лидерката на БСП Корнелия Нинова призна първа за упражняван задкулисно зверски натиск.

Та, питаме колко отвисоко идва нареждането да се лее агресивно джендър пропаганда по издържаната от данъкоплатеца национална телевизия без тази пропаганда да е обозначена като такава с произтичащите от нея опасности. Най-отгоре на БНТ не е ли Кошлуков, а над него – СЕМ, Парламентът, Законът и Конституцията. 

Кошлуков, кажи кой ти нарежда да се гаврите със суверена!


Огнян Стойчев, Banker.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар