Зима

Зима
Пролет

15 март 2023 г.

Клети ни, Демерджиев, кацна ли и ти на наш’та?

Ти какво очакваше, а, като те назначи Узунов за министър на МВР? Че ще „бориш“ мафия ли? Хахахаха! Как се бори мафия „по пътя на копринката“, бре?

 

 

„Невидимият дрон“ на АФЕРА прихваща горещи турболенции по Радевия „път на копринката“.

Стрееееес, голям стрес, драги ни читатели!

Вчера АФЕРА публикува:

ПО „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“ – КОКАИН И АМФЕТИ НЕ СЕ ЛОВЯТ! ЧУВАЛИТЕ С КИНТИ ОТ „МИТНИЦИ“ НАДМИНАХА ПО ТЕЖИНА И ТЕЗИ НА БОКО ТИКВАТА! АШКОЛСУН, РАДЕВ! | АФЕРА.БГ |

АФЕРА пусна „невидимия си дрон“ и разкри, че министърът на МВР Демерджиев, към когото изобщо не питаем симпатии, взел, че се одървил обаче на Онзи, който го е назначил, т.е. на... Пламен Узунов, респективно на Николай Копринков.

И! Демерджиев е поставил ултиматум, че ако Пламен Узунов, респективно Копринков, не се съгласи с него как да се бори „мафията“, респективно кокаина и амфетите, /на това място АФЕРА няма как да се въздържи от: ХАХАХАХА!, поради факта кой точно назначи корумпетата начело на Митниците/, той скоро щял да си тръгне ненадейно.

И Демерджиев поставил ултиматум на Румен Радев: или аз, или Пламен Узунов!

Клети ни, МВР Демерджиев, ах, клети ни Демерджиев, кацна ли и ти на наш’та?

Ти какво очакваше, а, като те назначи Узунов за министър на МВР? Че ще „бориш“ мафия ли? Хахахаха! Как се бори мафия „по пътя на копринката“, бре? АФЕРА ли да обяснява на министър на вътрешните работи, а?

Демерджиев е вторият министър, който заявява на Румен Радев, че му е писнало.

Първият – Шишков, така си запази поста в сегашното правителство на Радев, след като докато главата му бе на косъм, заяви на Радев, че раздава пари с чували за магистрали напред, щото Копринков му  нареждал, а Копринков бил човек на президента, какво да направел Шишков?! И Радев се ошмули като мишок и пак назначи Шишков. Да продължи с чувалите тихомълком.

Сега Демерджиев се ръби.

Хайде, бакалъм.


 



Afera.bg


Няма коментари:

Публикуване на коментар