Зима

Зима
Пролет

20 март 2023 г.

Ама коя е тая от Варна, бе?

Ами, като се правиш, че не я знаеш коя е тая от Варна и какво ти пише и говори в прав текст, скоро брутално ще разбереш коя е! 

 

„Ама коя е тая от Варна, бе? Ти познаваш ли някого там от Варна, да…“, засича „невидимия дрон“ на АФЕРА реплика на президента Румен Радев, отправена към лице, подвизаващо се към настоящия момент в ООН.

„Ами никого не познавам във Варна…“, отговаря лицето оонейско.

Междувременно „невидимия дрон“ на АФЕРА засича и как президентът Румен Радев предлага на лицето оонейско „да оглави екипа му“, ама оонейското лице не е вчерашно и отвръща: „Само при едно условие, че аз лично ще подложа екипа ти на тотална проверка!“ „Ама той е проверен?!“, отвръща президентът Радев, при което оонейският снизходително премълчава несъстоятелността на предложената му „оферта“ за „проверения“ екип.

Та, питате, господин Президент, „коя е тая от Варна, бе“?

Ами тая, дето на 16 март т.г. публикува!:

ВОЙНА В ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДВОЙКА ЗАРАДИ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“. РАДЕВ ИЗБИРА КОПРИНКОВ, ВМЕСТО ЖЕНА СИ

Вие ли не знаете „коя е тая от Варна, бе“?

Айде бе!

Че нали точно Вие преди месеци след поредица от мои разследвания за корупцията в НАП и Министерството на финансите, ръководена лично от „пътя на копринката“, корупция за която не само замижахте, но и опънахте над нея и здрав чадър, поискахте номера на телефона ми от свой доверен човек, за да ми се обадите, и той Ви бе даден?!

Че нали точно Вие така и не намерихте и грам кураж, за да чуете какво имам да Ви кажа?!

Че нали точно Вие избягахте от поисканата от мен незабавна среща с Вас и шефа на ДАНС след тоталния натиск на който бях подложена след разкритията си за бруталното щавене и корупция във ВиК сектора на държавата от „пътя на копринката“ и ме пратихте… баш на Копринков, пардон, не точно Вие ме пратихте, а един от Вашите поклонници, пардон, поклонник на Копринков?!

Че нали точно Вие получихте не от друг, а точно от мен анализ на едно мерзко мероприятие, осъществено от „пътя на копринката“ срещу съпругата Ви, а? Че и ласкаво се изразихте, засече „невидимия дрон“ на АФЕРА, каква „логична мисъл“ съм имала, хахаха?!

Как „коя е тая от Варна, бе“? Ами – аз съм!

Веселина Томова се казвам!

И ми писна да се правите, че сте от… Левуново и че вечно, когато трябва да сте в час, сте за… лимонада!

Коя е тая от Варна ли, бе?

Ами, като се правиш, че не я знаеш коя е тая от Варна и какво ти пише и говори в прав текст, скоро брутално ще разбереш коя е!

Хайде, бакалъм!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар