Зима

Зима
Пролет

21 март 2023 г.

Кой не вдига телефона на позвъняване от Байдън?

Американците, по-точно хазарската банда на ДП, живеят в своята измислена реалност, която е далеч от реалността... 

 

Администрацията на Байдън сега е притеснена от преговорите в Москва. Американското посолство е застанало на ушите си. 

Прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер по повод нежеланието на Си да вдига телефона на Байдън: "Разговорът между Джо Байдън и Си Дзинпин ще се състои в точното време, но засега лидерът КНР  е зает". 

Той е толкова зает в Русия, че разговорът ще се проведе едва след края на визитата и завръщането в Пекин. Освен ако не се случи нещо, което изисква Байдън да участва в процеса и президентът Си е този, който решава, а не Белият дом. Всъщност това е доста унизително, когато си толкова голям и важен, а те карат да висиш на телефона с дълги бипкания.

САЩ ще атакуват Китай с обвинения за COVID19. Санкции, съдебни дела, наказателни дела, ще бъдат свързани, блокиране на сметки и имущество, ще кажат, че американци са умрели, икономиката се срива.

Ето защо Байдън поиска да говори с президента Си - да го заплаши.

Затова държавният секретар на САЩ Блинкен беше груб "задочно", с началника от  Китай.
Но председателят Си вече знаеше всичко. Така че защо да Му вдига телефона?

Крякането на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен към президента Си намали шансовете му да посети скоро Пекин. По-ранно обещано посещение на Блинкен беше отложено заради балони. 

Не си струва да се говори така с главата на огромна държава, но американците, по-точно хазарската банда на ДП, живеят в своята измислена реалност, която е далеч от реалността. Или може би Байдън му се е накарал, че президентът Си не отговаря на опита му за телефонен разговор?


Йордан Халачев

1 коментар: