Зима

Зима
Пролет

25 март 2023 г.

Дръвник или бесило

Народът показа, че не му пука за съдбата на Отечеството. Че не му пука за участта на децата му. Че се е предал, преди да е гръмнал първият залп. Апатията е най-лошата стратегия на едно общество. Особено във време разделно... 

 

Питат ме как тълкувам статията на Г. Трифонов, озаглавена "Активират българския щаб на НАТО", която бе препубликувана и в "Свободно слово". 

Като всяване на паника? Като злорадство над 90 процента от българския народ, който е русофилски настроен? Като пещерна русофобия? 

Всичко това присъства в текста, уважаеми приятели, но основното е друго и ние го очаквахме - България подир фалшифицирания изборен резултат на 2 април ще бъде силом принудена да предостави територията си за бойно поле на сатанистите срещу православна Русия в Третата световна война! Предвиждахме тоя момент, бояхме се от него - и ето че той настъпва!

Оставете бръщолевенето на автора, че (евентуалното ) прииждане на "десетки хиляди натовски войници" в страната ни било едва ли не наказателна акция за готвени в България бунтове срещу ЕС и НАТО, които Путин всячески насърчавал. Брътвежите за "проникване" на хиляди млади руски бойци, маскирани като дезертьори от мобилизацията в Русия - също не заслужават внимание.

Глобалният сатанизъм настъпва още по-ударно в България не защото българският народ "се бунтува", а напротив - защото народът не се бунтува. Народът показа, че не му пука за съдбата на Отечеството. Че не му пука за участта на децата му. Че се е предал, преди да е гръмнал първият залп. И дори не от страх, а от мъртвешко примирение. Апатията е най-лошата стратегия на едно общество. Особено във време разделно. На война - като на война - острата сабя сече най-напред "преклонената главица". Но какво да правим - България няма народен водач. А само еничари и подставеници, които изпълняват "проекти" на агресора.

Е, чакахме, чакахме - и дочакахме!

Някога, подир съкрушително поражение, достойните народи и техните водачи-рицари, са могли поне да заявят: "Всичко е изгубено, освен честта!"

Ние изгубихме най-напред честта си. А след нея и всичко останало.

Разбира се, на Дълбоката държава и на натовските й слуги, не им трябва повод за масово навлизане в територията на Колония България, за да ни превърнат в Новата Украйна. Те винаги ще си намерят повод. Ще ни превърнат в пушечно месо, дори без да си търсят поводи. Трийсет и три години ги улесняваме в това. Те свикнаха да мислят, че ни няма, че вече сме измрели "от само себе си". И не са далеч от истината.

Избрах за заглавие на моята статия израза "дръвник или бесило", който сочи, че по един или друг начин, всички ние ще бъдем унищожени. Но този израз показва рутинно мислене на историк - в миналото от секира или меч върху дръвник на ешафода са загивали аристократите, а плебсът е увисвал на бесилката. С нас няма да се случи така. Тук върлува демокрация и ние всинца ще пукнем от няколко бомбици - атомни или дявол знае какви. При това съм сигурна, че не Путин, а "съюзниците" от НАТО - ще ни изтребят, инсинуирайки "руска провокация". В крайна сметка, ДД разчиства място на планетата за собствените си поколения.

Това е логиката на събитията в нашия материален свят. Но може би Господ има друга логика и в съгласие с нея ще спаси българския ген. На Господа Бога се надявам!

Ще завърша с разпространената вчера в печатните издания "Ексклузивна изповед" на Киро Имбецила:

"Винаги съм бил вярващ християнин!"

Исусе Христе, Спасителю, Ти прощаваш много грешки на слабите човеци и ни учиш седемдесет пъти по седем да прощаваме предателствата и престъпленията, извършени спрямо нас! Но богохулствата на адските изчадия Ти не можеш да простиш. Не можем да ги простим и ние! Накажи с десницата си тварите, които продадоха БЪЛГАРСКИЯ РОД и ПРАВОСЛАВНАТА ХРИСТИЯНСКА ВЯРА!

Нека те прокълнат деня, в който си позволиха да се подиграват с Твоето Име!

Към Теб се обръщам, Боже, от тоя дол плачевни! Въздай възмездие на предателите!

Амин!


Милена Върбанова, Svobodnoslovo.eu

 

 

 

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар