Зима

Зима
Пролет

15 май 2023 г.

Боко и Сарафов в истерия от шубе!

Сарафов като позорен палячо на конци, дърпани от Боко! Война е! Истинска война за Справедливост! И в тази война всеки трябва да избере страна... 

 

Боко се тресе от истерия от шубе. И му личи по всичко, физически му личи.

Сарафов, веднага задействан от Боко Тиквата чете от листче, трепери в истерия и квичи, като че досега е работил в „Плод и зеленчук“ – какъв злодей бил Гешев.

Страхувал се за живота си откъм… Гешев, хахаха! Въх, убиват, ма!, тресе се Сарафов.

Палячовци, които спретнаха един трескав бърз сценарий за сваляне на главния прокурор, издъниха се, а издънването им с участието в този сценарий тепърва ще лъсва със страховита сила, включително с лица от техния кръг „технически“ способни да организират хавата с „взрива“, и сега пищят.

Що пищите, бе?

Щото Гешев ви го рече в прав текст, ли?

Щото до снощи бяхте сигурни, че Гешев ще подаде оставката си, вероятно и поради факта, че добре ви е успал, и наляво и надясно разпространявахте неверни слухове и внушения, че Гешев е клекнал, и че подава оставка, а едно лице даже снощи по телевизора изрече и нещо, което до този момент никой не знаеше – че Гешев трябва да отиде на работа извън държавата, и което едва днес Гешев оповести, като дадено му предложение. С което глупаво и прибързано това лице освети в кой точно кръг спешно и свирепо истерично искаха на всяка цена Гешев да не трябва да го има и то колкото се може по-бързо.

Всъщност, към Гешев бе приложено точно това – първо моркова, после тоягата, после пак моркова… Ама – йок!

Корав излезе Гешев и сега паниката е пълна! Тотална е паниката, защото идва онова, което трябваше да се случи отдавна!

Сарафов да говори за морал и за други тинтири минтири, е направо потрес! Но, уплашен е!, затова го чете толкова „агресивно“ от листчетата.

Война е! Истинска война за Справедливост! И в тази война всеки трябва да избере страна – защото такива като „сарафовци“, „боковци“, „копринки“ и вся остальная... трябва този път да бъдат приключени!

И Гешев трябва да бъде подкрепен от всеки, който има чест!

 
Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар