Зима

Зима
Пролет

27 май 2023 г.

Истината е една – България не се управлява от българи

България се управлява от нищожества. От предатели. И от престъпници. Едва ли Господ би си губил времето да пази България 

 

Истината е една – България не се управлява от българи. От украинци, от американци и от брюкселски подлоги – да, но не и от българи.

Как е възможно тази панда Асен Василев да каже, че ще сменя шефовете на службите за сигурност с лица, които вече били съгласувани с “посолството”?!?! Как е възможно въобще да си български политик и да изречеш тези думи?! Това си е par excellence национално предателство! Този мигновено трябва да бъде задържан и съден! Ама, мигновено!

Какъв си ти, бе, хасковски поп Кръстьо?! На теб трябва да ти се направи интелектуална клизма с амоняк, щото дори и да имаш мозък, той дълбоко спи! Овъртян от джендърска пара!

Такова дъно достигнахме като държава, такова дъно, че и внуците ни ще седят засрамени. Ако не им сменят пола нищожествата, които драпат за власт днес.

Какво още би могло да се каже за червеи като Христо Иванов, който разиграва схеми как да опази имунитета на Борисов от прокуратурата?

Какво още би могло да се каже за политическия пигмей Атанасов, който сам в ефир вчера заяви, че в България по-подготвен вътрешен или правосъден министър от него няма?

Какво още би могло да се каже за Хаджидимовската европейка Мара Габриел, чиито очи се насълзили, когато разбрала, че няма да е премиер?

Какво още може да се каже за измамника Киро, който за 2 години в българската политика извърши толкова престъпления, колкото дори амфетаминов мозък от Сливен не може да роди?

Какво още може да се каже за Борисов, който е най-чистата еманация на бандитизъм и предателство, който България е виждала в цялата си политическа история?

Истината е една – България не се управлява от българи. България се управлява от нищожества. От предатели. И от престъпници.

Едва ли Господ би си губил времето да пази България.


Васил Петев, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар