Зима

Зима
Пролет

6 август 2023 г.

Да не попаднем отново от другата страна на салфетката...

Всичките соросоидни извращения, които вече са норма на Запад, лека-полека се налагат и тук 

 

На соросоидите им признавам, че са царе на политическия маркетинг и организираните манипулации. 

Издириха случай с мутренско-сутеньорска гавра и някакси успяха да го продадат на обществото като "домашно насилие" - и да го използват като политическа бухалка срещу "Възраждане" и пиар за ПП-ДС.

Нарочно го държаха замразен тоя случай един месец, за да могат да си приготвят междувременно закона, да си подготвят добре медийната и пиар кампания - и чак след това активизираха журналистическите "клетки". Естествено на широката общественост спестиха това, че Дебора е нападната от двама мъже с маски, както и фактът, че гаджето ѝ е сутеньор - за да не се развали схемата с "домашното насилие". Съвсем организирано всички медийни клоаки започнаха да ни заливат с предварително подготвяната пиар кампания по темата.

Междувременно за пръв път в България почнаха да уволняват разни хора за коментари в социалните мрежи - след натиск от виртуалната тълпа спрямо работодателите им. Коментарите са нелицеприятни, но нямат нищо общо с работата на тия хора, а въпросната схема отдавна е отработена на Запад - първо канселираш някакви отявлени рогачи и дебили около чието канселиране ще има консенсус, а след това като установиш тази практика, започваш да "канселираш" всеки неудобен.

А пък "група интелектуалци" започнаха да натискат БАН да вземе "категорична позиция по климатичната криза в съответствие с научния консенсус".

Както съм писал многократно, всичките соросоидни извращения, които вече са норма на Запад, лека-полека се налагат и тук. Ние сме търпелив народ, научен на тиха съпротива, преживяли сме 5 века турско робство и сме изпратили Османската империя, ще погребем и глобалната соросоидна. Но дотогава ще ни трябват много търпение и здрави нерви.

A на соросоидните агенти в България ги съветвам да се молят да не се случи така, че в един момент САЩ и Русия/Китай да седнат на една маса за преговори, да извадят една салфетка и да почнат да драскат по нея - и ние да попаднем отново от другата страна на салфетката.


Тихомир Чергов, Lentata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар