Зима

Зима
Пролет

12 август 2023 г.

Зеленчукът истеряса

Развръзката скоро предстои. В Африка става интересно. В САЩ предстоят избори. БРИКС се увеличава 

 

При грандепровала на контранаступа и осъзнаването, че САЩ и подлогите му са крайно недоволни от укрите, които не само не побеждават Русия, ами и позорно отстъпват ежедневно, Зеленчук силно се изнерви. 

Живеейки в розовия свят на белия прах, трудно осъзнава какво се случва около него. Явно осъзнаването се дължи на отказите на американците да продължават да наливат пари в каца без дъно и да спонсорират праха на Зеленчук и круизите и шопингите на женка му.

Естествено, някой друг трябва да е виновен и Зеленчук реши, че това са военните началници. На които и без това им е трудно с абсурдните заповеди от Киев, разнородната военна техника тип "сбирщайн", крайното нежелание на обикновените украински мъже да стават пушечно месо заради интересите на Зеленски и Байдън. Зеленчук не направи логичното - да си събере всички мъже от плажовете и хотелите на Европа и да ги прати на фронт. Ние щяхме да им пазим джипките и лексусите.  А сега са му виновни началниците.

Очаквам брутална развръзка за Зеленски. Американците много мразят протежета, които им губят време, авторитет и пари. И обикновено такива скоропостижно получават инфаркти, катастрофи и прочие случайни работи. Или пък вдигат защитата от тях, а тези, които са под тях, се саморазправят брутално. В Украйна има една върхушка, която захлебва от американците и помощите, но надолу обикновените украинци дават кръвта и живота си за нещо, което дори не разбират. Защото много от тях помнят какво е направила Русия за тях и не мразят руснаците. И помнят децата на Донбас и настръхват от ужас при новите неонацистки символи в Киев. 

Развръзката скоро предстои. В Африка става интересно. В САЩ предстоят избори. БРИКС се увеличава. 

 

Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар