Зима

Зима
Пролет

28 август 2023 г.

Редът на глобалистите е критично застрашен и те трябва да вземат бързи мерки

Идеалният вариант е бърз локдаун, в който другите държави отиват към колапс, а САЩ генерират печалби 

 

Доколкото разбирам глобалистите бързо ще се опитат да въведат отново света в локдаун. 

За целта ще използват, вероятно вече използват, различни щамове, разработвани в биолабораториите им. 

Вече се появяват първите официални подготвителни изказвания. Повишаване на бройките. (Припомням, че бройките за ковид ги броят в САЩ за цял свят!!!). Поръчване на нови дози и видове ваксини. Това официално беше оповестено от Белия дом. Припомням, че ваксината, дето я рекламираха преди 2 години, беше универсална, уникална, слагаш и забравяш за ковид. Нищо подобно не се случи!!! 

Задължително трябва да е ясно едно! САЩ и Байдън няма друг ход, освен локдауна. Крахът на Украйна е тотален, БРИКС вече държи 1/3 от световните стратегически ресурси. НАТО е на колене. Доларът е заплашен от изхвърляне от световната сцена. 

Всичко това означава, че редът на глобалистите е критично застрашен и те трябва да вземат бързи мерки. Идеалният вариант е бърз локдаун, в който другите държави отиват към колапс, а САЩ генерират печалби. 

Има и още една причина за нов биологичен заговор срещу човечеството. Ако се въведе света в локдаун, Байдън ще спечели изборите по подразбиране. Може би това е най-сериозният им мотив. 

Лятото отминава, климатичната дъвка ще мине на заден план. Но идва есента и зимата, в които тормозът с вирусите, които се пускат от лаборатории, както и тормозът с горивата и цените им започва. ЕС за разлика от преди 3 години и половина сега е меко казано на колене. Икономически крах идва за ЕС. Локдаун ще довърши Европа по всякакъв начин. А за Украйна...

Един хубав нов световен локдаун ще измести напълно вниманието от унищожението на Украйна от САЩ и НАТО, ще замъгли вината на Запада, ще замете поражението пред Русия, ще оневини виновните престъпници и ще замаже мирния процес. Един локдаун ще бъде тежък удар по Русия и БРИКС. 

Не пропускам и темата за извънземните. Тя ще продължи да се придвижва, защото и към тази зона на глобалистите се приближава светлина и те ще изпреварят разкриването като първи ще обявят извънземни, еййй, гледай, извънземни! Каква изненада?!?


 Анастасия Гешева

Няма коментари:

Публикуване на коментар