Зима

Зима
Пролет

27 август 2023 г.

Нашите принцеси са си просто жаби

Има хора, толкова гнусни, че чак е обидно да ги споменаваме! Но тия жаби пред очите ни продават България! Под нашето мълчание! 

 

Дъщерята на Жабата днес пак е показала простотията си. 

Проблемът е, че простакът не се усеща как се излага, а държи целият свят да го разбере и забележи. А Станка утвърди такава турбоселяндурщина на територията, че без засилване надмина продажния си баща. За другата принцеса, която след няколко ракии /опс, сори, те аристократите сигурно не пият таквиз просташки работи, а нещо по-отбрано/, се превърна окончателно в жаба, нещата са ясни.

Та тия двечките жабки, известни с финеса, възпитанието и тактичността си, доказаха за пореден път овчедушието и стигащата до малоумие толерантност на българите. Самият факт, че Дъщерята на Жабата - Станка, се разхожда жива и здрава сред нас, без дори някой да я е уцелил с развален домат, е окончателното доказателство, че народът ни е стадо, неспособно на съпротива. Аз, само като я слушам какви простотии говори, ми идва да й обърша два шамара да й наместя едната мозъчна гънка, която има. 

А има хорица, които дори я одобряват!!! Е, наложило се е да си търси мъж чак на друг континент, известен с любовта към ламите и човешките жертвоприношения преди време, ама понеже продажният й гнусен бащица продаде Родината ни, явно момата има достатъчно, че някой да се прежали.

Станке, МА, Жабо, защо крякаш неща, които не разбираш? Ти ли, МА, ще ни обясняваш кой е предател, след като твоят Родител № 1 се поклони на Ран и на Ът и продаде България? Сестра ти не изтрая срама, ама ти живееш и печелиш от него! Вонята на предателство и душевна нечистоплътност те обвива като мръсна пелерина. Гнус ни е от теб, Жабо! Гнус!

И ти препоръчвам да си изпълзиш при ламите и индианците, защото ние няма да забравим долният предател, който те е създал. Няма да забравим и твоята душевна гнусота, с която ни заливаш в мерак някой тук да те забележи и да те спонсорира!

Има хора, толкова гнусни, че чак е обидно да ги споменаваме! Но тия жаби пред очите ни продават България! Под нашето МЪЛЧАНИЕ! И толерантност към убийците на народа ни!


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар