Есен

Есен
Есен

13 септември 2023 г.

Геноцид срещу българите

Глист непоръбен, колко ти платиха, за да продадеш България!!! Знаем откъде си излязъл и там ще те наврем! 

 

Глистът Денков мисли за нас! 

Скоро няма да имаме нужда от улично осветление, тъй като благодарение на обеднения уран ще започнем да светим в тъмното (е, не кой знае колко дълго, ама вие вечно ли искате да живеете)! 

Украинското жито се произвежда на територия, на която на ден се изстрелват хиляди снаряди, ракети и още там някакви работи, с вредни и отровни вещества, които отравят почвата и водата. Снарядите с обеднен уран са официално признати, че се използват от украинската страна. Радиоактивността не е изследвана или не ни се дават данни какво се случва с този показател. 

Чернобил цвете ще ни се види в сравнение с отровите, с които ще ни напълни украинското жито. И без това в България от онкологични заболявания хиляди българи умират всяка година. А здравеопазването ни знаете какво е! 

Това е ГЕНОЦИД спрямо българите!

Извън отровното жито, защо не ядем български хляб от българско жито? България произвежда достатъчно, за да има за хляб и всичко, което е необходимо. Защо трябва да убиваме нашите зърнопроизводители, за да хрантутим американските любимци!?!

Глист непоръбен, колко ти платиха, за да продадеш България!!! Знаем откъде си излязъл и там ще те наврем!


Елена Гунчева-Гривова


Няма коментари:

Публикуване на коментар