Зима

Зима
Пролет

6 януари 2024 г.

Как да впечатлиш човек, към когото изпитваш силни чувства

Запознанството с такъв човек отключва силни емоции в нас и в стомаха ни започват да пърхат пеперуди...

 

 

В днешно време става все по-трудно да открием правилния човек, онази сродна душа, за която пишат в повечето любовни романи и която е липсващата частица от самите нас. 

Запознанството с такъв човек отключва силни емоции в нас и в стомаха ни започват да пърхат пеперуди, но какво се случва след това и как да подходим ако искаме да впечатлим този човек и той да стане част от живота ни - разберете в следващите няколко реда.  

Зрителен контакт придружен от енергийни вибрации

Обикновено човек излъчва различен тип вибрации, когато се намира в близост до обекта на своите желания, но за да може този човек не само да ни забележи но и да бъде привлечен силно от нас, трябва да настроим честотата на своето излъчване задължително на положителна вълна. За да се случи това, не трябва да забравяме старата фраза за усмивката, която отваря железни врати и да я използваме на практика. Замислете се колко силно сте привлечени от тези хора, които по някакъв начин излъчват чистота, искреност и положителни вибрации и как те действат като магнит за вас. Докато мрачните и тъжни лица ни действат по обратния начин, успявайки да внесат една допълнителна тежест в душата ни. Впечатлете обекта на мечтите си, като му предадете своите най-чисти енергийни частици и помисли, излъчващи хармония, баланс и щастие. Само така човека, когото харесвате, ще бъде привлечен завинаги от вашата харизматична същност.

Постоянство в чувствата и споделено време

Бъдете постоянни в своите чувства, но никога не действайте нахално и прямо към обекта на своите желания, защото съществува голяма опасност по този начин да го отблъснете. Постарайте се да прекарвате повече време с него, но без да го отегчавате излишно със своите душевни травми и емоционални противоречия, вместо това му демонстрирайте силна духовност и добри качества.

Изслушайте и опознайте обекта на желанията си

Това е още един сигурен начин, чрез който човекът до вас ще ви усети близък, а първата крачка към любовта преминава почти винаги през доброто общуване обвързано от приятелско споделяне и разбиране. Постарайте се да вникнете по-надълбоко в неговия живот и да го опознаете, преди да се впускате в излишни любовни фантазии, които почти винаги ни отвеждат на места, на които не искаме да бъдем. 

Затова е по-добре да бъдете себе си и във вашите чувства и поведение да не присъства фалш. Не прикривайте нищо от своето минало, а още по-важното е на първите десет срещи с този човек - не изстрелвайте информация, касаеща последните 30 години от живота ви, ако искате да не объркате обекта на чувствата си и да го накарате завинаги да се отдръпне от вас. 


Highviewart.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар