Зима

Зима
Пролет

5 февруари 2024 г.

Не ме карай да си отварям устата, Василев, и за какво ме молеха баш от горе

С такива НЕизричащи истината като славивасилевци и копринковци, Радев ще се разбие и с новия си пореден политически проект

 

 

Слави Василев в своята нарцистичност си въобразява, че единствен той е до президента и единствен той може да ни „превежда“ какво мислел и какво бил направил президентът Румен Радев.

Бил човек на честта, никога не бил се пънал да прави политически проекти, ако бил решил да направи партия щял да ни го каже лично…

Ами той го каза, бе, пич, лично на тези, които трябваше!

Още след като вдигна юмрука и през онова лято на протести. Ти, къде беше, за лимонада ли?

Още тогава не друг, а лично Румен Радев се срещаше в онази стая без телефони и даже без столове в Президентството, плод на параноята срещу подслушване, с тези, които трябва и им възложи да подготвят „нов проект“. Събираше имена, а онези на които бе възложил, включително и чрез думата УЖ на „честта“, правеха структури по места, шетаха и уговаряха хора да повярват в „новия проект“ на президента…

Какво стана ли? Стана това, че генерал Маринкин, отново се посра от шубе, и след като някой го посъветва да спре политическия си проект (дали не от американското посолство, тъй като Радев какъвто и да се представя е верен, козируващ натовски офицер), същият тоя президент ПРЕДАДЕ всички онези, които беше пратил да му правят проекта и ги... пусна на кучетата.

Откъде знам ли?

Ами от първа ръка, знам, смешен Слави Василев, защото участвах в това!

Не ме карай да си отварям устата и за какво ме молеха баш от ГОРЕ, от „честта“ на твоя президент да правя, че още има живи свидетели, (щото единият – Къро го убиха!), че ако си отворя устата, президентът ти окончателно ще отиде на... кино! И ще стане мазало!

Нарцисистът Слави Василев иначе буквално признава, в опита си да изкара Радев най-големия капацитет на държавата, че ПростотоКиро непрекъснато звънял на Радев какво да прави като министър и не изричал нищо „без да му кажат“. С което доказва фиаското на Радев, чрез който на държавата ни бяха натрапени тези простоидиоти – и като министри във властта, и впоследствие като политически проект – за да стигнем дотук, начело с тях в една държавна катастрофа.

Нарцисистът Слави Василев прославя и кабинета Герджиков, който обаче остана в историята единствено с „надграждането на ГЕРБ“ и бе олицетворение още тогава на абсолютната кадрова немощ и некадърност на Румен Радев.

Защото не само това, но и всички останали правителства на практика изпраха окончателно Бойко Борисов и ГЕРБ, благодарение на (умишлената) нефелност на служебните кабинети.

И до днес тясната (задкулисна) връзка между Румен Радев и Бойко Борисов е ясна. За онези, които знаят. Останалото е пунта марта за пред камерите.

Радев щял да излезе лично да прави политически проект, ако искал.

Хахахаха!

Още преди кметските избори, „пътя на копринката“ с майбаси ошета де що можа, за да пробутва президентски хора уж като независими кандидати, за да подготвя канавата за нов ПОРЕДЕН политически проект на Радев. И пак Радев се скри като мишок. Щото му е много важно хем да си е президент, хем да се прави на политически лидер в сянка.

Кого лъжеш, бе, Слави Василев?

По градове се знаят всички хора на Радев, които работят по „новия му проект“. Във Варна мога да ти го кажа кой е директно – Иван Иванов – Пилето, сега от Левицата на Весела Лечева, компрометирана отвсякъде фигура, но каква ти тук изненада – те кохортата на Радев са все такива „изключително качествени“, както, ти, Слави Василев, нарече Копринков: „Копринков е изключително качествен човек“.

Щом Радев си е взел такъв „анализатор“ и „политолог“, който нарича Копринков „изключително качествен човек“, аз нямам какво да добавя след такъв потрес.

Мога само да кажа – че с такива НЕизричащи истината като славивасилевци и копринковци, Радев ще се разбие и с новия си пореден политически проект.

Видяхме ги всичките досега. Видяхме му и простоидиотите. Видяхме му и крадливите копринки. Видяхме го и колко е храбър. Точно колкото един мишок.

Бил мъж на честта?!

Ай сиктир!

Мъжът на честта не лъже, не мишкува, не се крие и не предава своите. Радев не предава единствено КРАДЛИВИТЕ свои.

Радев и Борисов щели да застанат в пряк сблъсък? – пише с апломб нарцисистът Слави Василев.

Аре, бе!

Да, може и да го изиграят отново като сценка за пред ехалето, ама истината отдавна е ясна – Радев и Борисов са в прегръдка, драги ни Слави Василев. И това е една от причините Боко да не смее да промълви нищо по темата „пътя на копринката“. И една от причините – и днес Боко да защитава Радев.

Впрочем, кой изпра окончателно Боко, а? Радев и служебните му така наречени правителства.

Само кьорави могат да привидят в този психопатийно вкопчен тип във властта, мъж на честта.

Слави Василев

 

Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар