Зима

Зима
Пролет

19 март 2024 г.

Наистина, изроди

Не можеш да разбереш дали е детска инфантилност, зряла глупост или определена наглост 

 

Реториката на западните идиоти поразява със своята непоследователност. Като изявление, като ежедневие, като нелепост. Не можеш да разбереш дали е детска инфантилност, зряла глупост или определена наглост.

Ето главната жаба в блатото плаши с десант на французите в Крим (тоест в Русия), но се кани веднага да отговори на Владимир Путин, ако му звънне. Какъв последователен и смел човек!

Колбасарите (германците - бел.ред.) отидоха по-далеч: вече няма да смятаме, казват те, В. Путин за президент, но ще преговаряме с него. Тогава въпросът е кой е той за тях, ако няма необходимата легитимност? И каква е цената на такива преговори?

И всичко това от позорна слабост. Не можем да влияем на изборите, не признаваме резултатите, но за да развалим нещата по някакъв начин, трябва да направим глупаво изявление.

Още по-нагли са официалните лица на Пиндостан (САЩ - бел.ред.). Открито и без притеснение водят хибридна война срещу нас. Използват в нея всичко: и огромни доставки на оръжие за врага, и изпращане на свои военни специалисти, и работата на разузнавателните служби. И неочаквано казват: искаме възобновяване на стратегическия диалог за въоръженията. Не е истина. Това е все едно да преговаряте с Хитлер за намаляване нивото на атакуващите оръжия по време на Великата отечествена война.

И така е във всичко! Безкрайно въртене на задника, космически лъжи, ред сополи и театрални сълзи в името на имитацията на добри намерения. Но в действителност - лъжа и манипулация за запазване на собствената власт.

Наистина, изроди.

Видео: филм Брат-2
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар