Зима

Зима
Пролет

26 март 2024 г.

Ибрикчийството е достойна професия в сравнение с политиката

Колко струва националният ни суверенитет, след като чужди министри разпореждат кои да са българските такива и то на силови министерства? 

 

Изумително е колко ниско е нивото на българската политика и политици. 

В частност на Бойко Борисов. Борисов си сподели пред медиите, че министри от ЧУЖДИ държави го натискали кого да назначи за министър на вътрешните работи. 

Подобна изумителна наглост и груба намеса в българските вътрешни работи би трябвало да предизвика поне дипломатическа нота и остра реакция от Борисов и всички действащи политици. А той си го споделя, все едно някой му е предложил рецепта за боза. 

Разбирате ли, скъпи сънародници, колко струва националният ни суверенитет, след като чужди министри разпореждат кои да са българските такива и то на силови министерства? Разбирате ли какво дъно копаят дипломатите и политиците ни?

Редно е службите и прокуратурата да се заинтересоват от кои държави и кои чужди министри се опитват да кадруват в българското правителство и политика. И да бъде изслушан Борисов пред Народното събрание, където да разкаже за този скандален случай.

Друг е въпросът, че нормален политик, дори да е провеждал подобни разговори, никога не би ги споменал, но все пак Борисов си е Борисов...

Останалото кара ибрикчийството да прилича на достойна и уважавана професия!


Елена Гунчева-Гривова

Няма коментари:

Публикуване на коментар