Зима

Зима
Пролет

25 март 2024 г.

„Намерили“ джипа на Лена, ама друг път! Автоджамбазите просто го върнаха, пичове!

Въпросът е кой точно помоли тартора им да върне колата „мирно и тихо“... 

 

„Намериха колата на Лена Бориславова, съобщава bTV. Тя е била изоставена в нива, близо до жилищна сграда в столичен квартал.

В момента на място тече оглед. Предстои да се снемат отпечатъци от автомобила, като автокрадците са направили опит да заличат следите си.“




„Намерили“, ама друг път!

Глупости на търкала!

Автоджамбазите просто върнаха и подхвърлиха откраднатия джип, каквато е „практиката“ в такива случаи.

А „такива случаи“ е когато се думне автомобил на някой важен и славен.

Това е практиката от години в автоджамбазлъка.

Редица са примерите през годините на откраднати лимузини у нас на вип персони, посланици и прочие.

Винаги в тези случаи онези, които трябва, се обръщат към тарторите на автоджамбазите на пожар с „аман, заман, моля ви, върнете колата, че става голям проблем!“ и колата цъфва изведнъж някъде  на някое място ей тъй на просто, непокътната.

Като разследващ журналист съм била свидетел на тази практика и молбите към джамбазите обикновено идваха и от топ-ченгета, само и само да се потуши скандала, както във Варна преди години с кражбата на колата на един партньорски посланик.

Като разследващ журналист преди години участвах в цялата „процедура“ по връщане на краден автомобил чак от Дуранкулак, аха-аха да премине границата по канала, ама добре, че Боса беше мой човек, че я върнаха. Та, знам и как внезапно я „намерих“, че и волана трих, че „моите в бързането понякога оставят отпечатъци“.

Така че никакъв джип никой не е открил.

Автоджамбазите просто го върнаха и подхвърлиха да го... „намерят“.

Въпросът е кой точно помоли тартора им да върне колата „мирно и тихо“, щото, моля ви се, е на „випката“ Лена на ПростотоКиро.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар