Зима

Зима
Пролет

24 април 2024 г.

ДАНС, един пендел ви направи за ташак!

Перфиден лъжец. Спокоен, хладнокръвен, психопатийно уверен. Един педал се изгаври с вас и вие се правите на улави! 

 

Асен Василев в парламентарната комисия във връзка с ударената ОПГ за контрабанда, корупция и пране пари лъга без да му мигне окото. Нагло. Хладнокръвно. Арогантно.

Перфиден лъжец. Спокоен, хладнокръвен, психопатийно уверен.

Лъже и не мига.

Инкяр му е майката.

С цялото си присъствие и поведение Асен Василев блестящо прокара пиар послание – предизборно, за което не може да не му се свали шапка.

На гърба на ДАНС.

През цялото време Асен Василев атакува нагло и нахално ДАНС и лъжейки като рецидивист безстрастно поиска – щом имало СРС и снимки за него, ДАНС да ги покаже. Асен Василев обвини ДАНС пряко, че този контрабанден канал бил техен, те го ръководили и сега удряйки го, го прехвърляли към друг човек.

Всяко трето изречение на Асен Василев бе удар срещу ДАНС – с мръсни лъжи, но ефектно и хладнокръвно пласирани и внушени за радост на десносектанската публика, която гледаше заседанието на комисията на живо. До него Румен Гечев, който пък хабер няма нито от разработки, нито от оперативна работа, нито от спец.служби, след заседанието може спокойно да си поиска хонорар от Асен Василев, тъй като така евтино му адвокатстваше, че си беше пълен потрес.

ДАНС, един пендел ви направи за ташак!

Един педал се изгаври с вас и вие се правите на улави!

Незабавно и ако до утре сутрин не сте дали това лице Асен Василев на съд за изречените лъжи, ако не сте излезли с остра позиция и ако не сте дали това лице на прокуратура за действия против националната сигурност, аре и вие у лево!

Това, че сте специална служба не означава, че трябва пендели да ви оправят отзад! И вие да мълчите. И то пендели, които са за ареста!

Това, че все се криете зад мантрата – ауууу, ние сме спец.служба и трябва да мълчим, не означава, че трябва да позволявате някакви простоидиоти, десносектанти и гномови ученици да храчат по службата за национална сигурност и да я обвиняват в контрабанда.

Или сте мъже, или сте путки. Средно положение няма.

 

Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар