Зима

Зима
Пролет

27 април 2024 г.

Руски снайперист: Ликвидирах чернокожи наемници от САЩ, после украинците ги обезобразиха

"Украинските военни осакатяват телата на чуждестранните наемници, убити на фронта, за да не могат да бъдат идентифицирани." 

 

Руски снайперист от Нова Каховка, Херсонска област, разказа пред РИА Новости как е ликвидирал няколко черни наемници от САЩ по време на превземането на Светлодарската ТЕЦ.

"По време на превземането на Светлодарската ТЕЦ забелязах в телескопичния мерник лица, как да кажа, не от украински произход, защото бяха черни на цвят. Точно е да се каже - не бяха местни жители на Украйна. Когато се приближих към тях, вече беше ясно, че са американци. Афроамериканци. По документите им това стана ясно", разказа руски снайперист с позивна "Дим".

След като руският снайперист елиминирал наемниците със снайперска пушка, телата им били обезобразени от украински военни, които били в близост до наемниците.

"Украинските военни осакатяват телата на чуждестранните наемници, убити на фронта, за да не могат да бъдат идентифицирани", заяви "Дим".

"Интересно беше и това, че ако американец или някакъв чужденец бъде убит, украинците обезобразяват лицето му и му отрязват ръцете, за да не се разбере кой е този човек изобщо. Намериха трупове на афроамериканци с отрязани ръце и обезобразени лица. Направили са ги наемниците от АФУ, за да няма никакви доказателства, че в това е замесена Америка или някоя друга държава", обясни "Дим" пред РИА Новости.

По думите му повечето от наемниците са от Полша и САЩ. 

"Като правило те са щурмоваци и снайперисти, характеризират се със скъпа екипировка и западни оръжия", допълни военнослужещият.

 

Риа Новости, Превод: Glasove.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар