Есен

Есен
Есен

17 юни 2024 г.

Белоусов е шокиран от състоянието на ведомството, което наследи от Шойгу

Винаги съм твърдял, че на Русия вече не са проблем пътищата и глупаците, а корупционерите и предателите 

 

Злите езици в Москва твърдят, че новият военен министър Белоусов е шокиран от състоянието на ведомството, което наследи от Шойгу. 

Дотук Белоусов е разбрал за кражбата на трилион рубли. Но това е само началото. Иначе Кожугетович се справяше отлично с парада на 9-ти май. "Който не иска да говори с Лавров... ще говори с Шойгу" се оказа куха фраза. 

Белоусов е погнал в МО и наплодилите се по времето на Кожугетович крадливи туининговани генералши. Дано не отровят или гръмнат Андрей "Рамбович" Белоусов елитните кадри на Шойгу!

Андрей Белоусов се е заел и с "мадам Арбидол" Татяна Голикова, собственик на елитин голф клуб  "San Roque" в Испания, оценен на 40 милиона евро. Тя има и дом като този на задържания за чудовищна корупция военен зам. министър Тимур Иванов. Но и това не е всичкото имане. 

Иначе елитната патриотична дама в правителството на РФ го играе вице-премиер и някакъв министър, който се интересува от здравеопазване или социална дейност. Винаги съм твърдял, че на Русия вече не са проблем пътищата и глупаците, а корупционерите и предателите.

Путин с един замах смени няколко зам. министри в МО. Първият зам. министър Руслан Цаликов също е сменен. Чистката на хората на Шойгу в ръководството на МО продължава с пълна пара.

Андрей Белоусов

 

Боян Чуков

Няма коментари:

Публикуване на коментар