Зима

Зима
Пролет

19 януари 2015 г.

Борисов май си призна, че Плевнелиев е сложен, а не избран

Мантрата „жена-президент“ е новата дъвка за заблуда на драгия зрител

Премиерът Борисов не издържа дълго в новия си образ – на обран и умерен политик. Точно два месеца шилото стоя в торбата и юнашко сърце не изтрая. Изскочи Бойко от новия неудобен и ръбат костюм и си скочи пак в навущата.

Вчера Бойко уважи най-личните дами на ГЕРБ и заяви:

"Сега като ви слушам и като ви гледам с интерес към президентските избори, си мисля, защо не се напънем и не сложим за президентските избори една жена президент. Имаме достатъчно фигури, които можем да обсъждаме", посочи той в приветствието си до участниците в Общото събрание на "Жени-ГЕРБ"

На принципа на неволните грешки, премиерът си призна нещо, което е публична тайна още от президентските избори през 2011 г.

Че Плевнелиев не е избран, а е сложен! Как – сами се досещате.


Днес, „новият консенсусен и диалогичен“ Борисов се изпусна неволно и показа, че не е мръднал на йота в мисленето си за правене на политика и че пак се готви „да слага“ президент, а не да го избираме по демократичен начин.

Но за разнообразие този път електоратът ще гледа филма “Жена-президент“. Може би защото мъжете доста се поизложиха вече, а пък и на жена по-трудно можеш да й се разсърдиш.

Само Бойко да внимава, за да не снесе някой Плевнелиев в пола, че после пак ще започне едно замазване на гафове, та ум да ни зайде..

Много особено впечатление прави и думата „да се напънем“ за жената. Какво иска да ни каже мачото Борисов – че жените не са равностойни и достойни, колкото мъжете и ще трябва специално усилие, за да бъде избрана дама за държавен глава!?

А в Хърватска май не мислят така, нищо че членуват в ЕС отскоро. Избраха си жена като слънце за президент и никой не се е „напъвал“ специално. Но все пак тази държава е по-близо до Виена, а ние до Анадола. Така че, от нас да мине – ще си затворим очите за сексисткото изказване на Борисов.

Та сагата с жената – президент ще бъде новата герберска дъвка за зомбирания и драг телезрител. „Хляб и зрелища“, „магистрали и зали“, „ Лили или Фандъкова“ . На бас, че това ще са темите на ГЕРБ, с които ще ни занимават до изборите.

Коя е достойната за държавен глава – Лиляна или Йорданка, или може би Цецка?

А Бойко, какво ще стане с него, ако не е президент?

Все „жизненоважни“ въпроси, които си заслужават мисленето много повече, отколкото пенсионните фондове, енергетиката, външната политика, доходите и прочие.

Така че – мислете, драги съграждани. Мислете, че време не остана – хей ги де са президентските избори, би възкликнал Андрешко!

Аз лично си сипвам едно хубаво питие, залоствам се пред телевизора и се готвя за новия сериал. Ще се видим догодина, на президентските избори.

И умната…и русата, също!:)


No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар