Зима

Зима
Пролет

8 януари 2015 г.

Отказват да пазят България

Политолигархията и в това си правителствено издание отказва да вземе очевидно необходимите мерки за препятстване на нахлуването на незаконни емигранти...

Бойко Борисов използва поредното заседание на правителството, за да даде подробни обяснения как "България спазва стриктно задълженията си по отношение на бежанците". Неправилно се говори за ограда по границата. Става въпрос за временно съоръжение

Политолигархията и в това си правителствено издание отказва да вземе очевидно необходимите мерки за препятстване на нахлуването на незаконни емигранти на наша територия. Тъкмо обратното – те подмолно подпомагат това крайно опасно нахлуване на цивилизационно напълно чужди елементи, които не искат и не могат да се интегрират.

Отново се налага да посочим главната измама на туземните политици по този проблем: няма бежанци сред нарушителите на границите ни, нагло лъже сега и Борисов, касае се само за незаконни емигранти и те не трябва да бъдат допускани тук. Развяването на евроатлантическото знаме от ГЕРБ, РБ, АБВ и ДПС прикрива антибългарската им същност.

"България няма да отказва по никакъв начин убежище на хора, които се нуждаят от него"  е заявила вчера вицепремиерът Меглена Кунева по време на заседание на Министерски съвет. На чий гръб ги кани душманката ни, от чий залък ще къса, от кого ще отнеме средства, за да им осигурява здравна помощ?

От нас българите, разбира се. Защото ни мразят. Знаят, че люто ни вредят и ние ги броим за чужда агентура и ги кълнем, затова ни мразят. Такива са нужни те на крепителите им във Вашингтон и Брюксел – мразени и мразещи българите. Затова ни ги налагат чрез политтехнологични методи в условията лъжливата си демокрация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар