Зима

Зима
Пролет

26 януари 2015 г.

Лукас Силва: От дете харесвам "Реал"

„Много съм щастлив, че съм тук, защото изпълних мечтата си."

Новото попълнение на "Реал" Мадрид Лукас Силва обяви, че от дете харесва столичани по време на официалното си представяне.

Той бе купен от Крузейро за около 13-14 милиона евро, като договорът му е до лятото на 2020-а година. Днес преди обед той мина успешно медицинските тестове, след което позира с екипа с №16, с който ще играе.

„Много съм щастлив, че съм тук, защото изпълних мечтата си. Благодаря на Бог, на президента на Крузейро и на своя агент. Много съм развълнуван. Идвам в "Реал" Мадрид, за да помагам и да се уча. Още от дете този отбор ми харесваше много” заяви младият халф.

„Всичко стана много бързо и за кратко време, но съм готов да нося екипа с чест, както винаги съм правил. Убеден съм, че ще преживея страхотни моменти тук, защото това е най-добрият клуб в света. Благодаря на всички” добави играчът, който бе посрещнат от около 300 привърженици на отбора.

Президентът Флорентино Перес смята, че това е отличен трансфер за "Белия балет". 


„Днес, мечата на Лукас Силва се сбъдна. Ние сме световни шампиони, но не трябва да се отпускаме, а да продължим по пътя, прокаран от Сантяго Бернабеу и Алфредо ди Стефано. В негово лице взимаме футболист с огромен потенциал, който ще ни помогне в настоящето, но и за бъдещето. Да носи екипа на "Реал" е привилегия, но и отговорност, защото ние винаги искаме повече. Добре дошъл в новия си дом” сподели босът на столичани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар