Зима

Зима
Пролет

12 януари 2015 г.

Завръщането на Сертов предизвика вълна от иронични коментари в Twitter

Сертов бе обект на издирване повече от месец, тъй като изчезна без да се обади на никого.
Завръщането на дълго търсения бивш шеф на ДАНС Петко Сертов предизвика вълна от иронични коментари в Twitter.

Сертов изчезна в началото на декември, дни по-късно МВР обяви, че е бил засечен в хотел в Атина. После следите му отново се загубиха, а липсата му породи различни спекулации.

След като днес вътрешният министър Веселин Вучков обяви официално, че Сертов се е прибрал със съпругата си и е обяснил изчезването си с „лек пътен инцидент", потребителите на социалната мрежа реагираха с #КазаПеткоСертов. Сред коментарите се срещат такива като: Върнах се, за да си прехвърля партидата в НОИ #КазаПеткоСертов; в чужбина беше много скъпо #КазаПеткоСертов; Бях за гъби #КазаПеткоСертов; Бях забравил вкуса на домашната лютеница #КазаПеткоСертов и др.

Сертов бе обект на издирване повече от месец, тъй като изчезна без да се обади на никого. Около 20 дни след изчезването му, МВР съобщи, че е локализиран в хотел в гръцкия град Лариса. След това обаче Петко Сертов изчезна.Първоначално МВР призоваваше гражданите да съобщават евентуални факти за посегателство срещу Сертов, но след това от вътрешното министерство намекнаха, че изчезването е свързано с лични причини.

ИА КРООС

Няма коментари:

Публикуване на коментар