Зима

Зима
Пролет

12 февруари 2015 г.

"Амбицията не е нещо, от което трябва да се срамуваме“ (галерия)

Въпреки че Натали Портман се омъжи за французин, премести се да живее в Париж и стана рекламно лице на френския моден бранд Dior, това не означава, че тя е загубила характерния си холивудски блясък.

Всъщност в новата фотосесия на очарователната актриса за Elle, Франция, виждаме филмовата звезда като посланик на класическата красота и романтичния полъх на отминалите години.

Носителката на „Оскар“ е облечена изцяло в облекла на Dior и позира пред обектива на фотографа Матю Сизър. Тя показва стил, финес и ретро чар, както и разкрива мнението си по различни теми.

За своя успех: „Той не е, защото аз имам повече талант от останалите. А работа и късмет. Амбицията не е нещо, от което трябва да се срамуваме“.

За родителите си: „Родителите ми прекалено ме обгрижваха. Имах нужда да бъда самостоятелна. Да се науча как да си плащам сметките. Да се науча да пускам пералнята. Да премина от детството към зрелостта“.

За Харвард: „Учех, за да изградя себе си. Аз трябваше да се изправя срещу хора в академичния свят, които идваха от много различен хоризонт. Когато някой учител, на когото се възхищаваш, похвали есето ти и го нарече интересно, самочувствието ти нараства и тогава осъзнаваш, че е време да се вземеш в ръце и да не очакваш другите да те подтикват да вървиш напред“.

За вкусовите ѝ спомени от Лонг Айлънд: „Помня плодовите сокове от кайсия. И соленото море“.

За Miss Dior: „Miss Dior е уверена. Тя не се интересува от погледите на другите или от техните проекции по отношение на нейния живот. Тя мисли, решава и действа“.


Тialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар