Зима

Зима
Пролет

28 февруари 2015 г.

Момчето си отива...

Тирове с покъщнина на Делян Пеевски пътуват към Катар

Два независими източника на No Comment потвърдиха, че дните на Делян Пеевски в България са преброени.

Момчето си отива от българската сцена. Има две версии за елегантното му прогонване от страната.

Първата е, че това е договорка между духовния му баща Доган и Бойко Борисов. Двамата са преценили, че успелият млад мъж на 33 вече вреди на общите им интереси в България, защото натрупа много негативи и беше осветен твърде старателно в последните две години.

Втората, по-сериозна версия е, че руснаците не могат да простят пропиляването на сериозния финансов ресурс за „Южен поток“ и АЕЦ„“Белене“ и Пеевски си го отнася за всички.

Затова двамата уж противници – Борисов и Доган, са решили да го засилят по пързалката и да го спрат чак в далечен Катар, където вече предвидливо е изпратен за посланик друг верен човек на Сокола – Метин Казак.

Какви бизнес начинания предстои да завърти Пеевски в района на Персийския залив засега не знаем и нямаме намерение да спекулираме по темата. Само ще отбележим, че Катар се намира на едни Емирства разстояние от Оман..

Делян едва ли страда много от новото си поприще. Сигурно още сънува кошмари и се стряска от думичката „КОЙ?“, а и напускането на България ще му позволи да се разхожда спокойно из улиците на Доха, без някой да го сочи с пръст или да го преследват протестиращи. Освен това, Пеевски е богат човек, много богат. Така че, може да си живее живота и да си свирка до дълбока старост далече от родината!

Приближени до Делян разказват, че към Катар пътуват вече тирове с мебели и покъщнина. Пеевски който вече си бил купил баровска къща там, много държал да я обзаведе изискано и затова не жалел пари за дизайнерски мебели.

Междувременно в политическите и икономически среди трескаво се обсъжда КОЙ ще посочи за наследник на Пеевски неговият ментор Ахмед Доган.

Но КОЙ ще бъде новият КОЙ, ще ви разкажем при следващата ни среща, както казваше Педя Човек Лакът Брада, преди много години...


No-comment.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар