Зима

Зима
Пролет

19 февруари 2015 г.

Виктор Орбан брани родината си

Забележителна смелост прояви унгарският премиер в момент, когато други в НАТО и Евросъюза  се чудят как да угодят на американците...

"Унгария се нуждае от Русия", заяви унгарският премиер Виктор Орбан след разговорите си с руския президент Владимир Путин, по време на които се разбраха на политическо ниво за доставките на газ, съобщава ТАСС.

Цял куп споразумения са подписали двете страни, макар във Вашингтон, Брюксел  и няколко европейски столици силно да скърцат със зъби и да пустосват Виктор Орбан. 


Забележителна смелост прояви унгарският премиер в момент, когато други в НАТО и Евросъюза  се чудят как да угодят на американците като жертват своите интереси.

Орбан обаче твърдо и с големи лични рискове брани интересите на своята родина, защото е истински десен политик със здрав националистически уклон. По тази причина на последните избори буквално разгроми левите и разполага с квалифицирано мнозинство в парламента. Подкрепен и от националистите от партия "Йобик", може да провежда родолюбива линия.

В пълен контраст е политиката на туземните управници начело с гербаджиите и техния президент. В Казан, една от столиците на Волжка България, отдавна трябваше ние да имаме консулска служба, но ни изпреварват потомците на някогашните маджари. Обидно, но с този нефелен и продажен политически елит  постоянно ще обслужваме чужди интереси.


Вolgari.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар