Зима

Зима
Пролет

19 февруари 2015 г.

Кога връзката ви вече е „официална“

Хората дефинират по различен начин връзките си.

Няколко срещи не означават, че вече сте гаджета и е малко пресилено да се хвалите, че вече имате сериозни отношения с някого, само защото сте намачкали чаршафите веднъж и сте излезли на няколко вечери заедно.

Ето и знаците, по които ще познаете, че чувствата ви са сериозни и вече имате истинска връзка, която може да афиширате като „официална“:

Прекарвате повече дни в седмицата заедно

Той се отбива у вас една вечер и остава до сутринта. След това обаче не спите в едно легло повече от седмица – сериозно ли ви звучи? Когато започнете да прекарвате повече от половината дни в седмицата заедно (лягате и се събуждате заедно), тогава отношенията ви са сериозни. В случай че той ви покани да се пренесете у тях – също.

Представя ви на родителите си

Това е важна стъпка, която бележи нов етап в отношенията ви. Едно е да познавате двама-трима негови приятели, с които да се веселите вечер, друго е да имате запазено място на семейната трапеза с повод и без повод.

Общи сметки

Може да звучи като клише, но в момента, в който започнете да си делите сметките за битовите разходи, значи сте сериозна двойка. Този начин на живот тип „семейни начала“ обикновено бележи следващата сериозна стъпка – брак и деца.

Кроите общи планове за бъдещето

Когато той вижда бъдещето си с вас и дори може да ви го нарисува, не се съмнявайте, че чувствата му са истински и дълбоки.

Казва ви: „Обичам те“ и то дори пред други хора

Вероятно сте чували, че не трябва да вярвате на думите, а на действията. Но човек може да познае кога обяснението в любов е искрено и кога не. Важно е да не ви го шепне, когато е пиян или притиснат от обстоятелствата и да не се страхува да го каже на глас и пред други хора.


Тialoto.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар