Зима

Зима
Пролет

4 февруари 2015 г.

Жоро, тия пинизи са дълбоко несъстоятелни, да не кажем смешни

Голяма драма се разигра с посегателството върху гумите на автомобила на журналиста Георги Коритаров.
 
На Коритаров, който работи в телевизия ТВ+, а сградата на телевизията е на лакът място от ГДБОП, му срязали четирите гуми на колата.
 

В ефира на Нова телевизия Георги Коритаров заявил, че бил „предупреден да не накърнява достойнството на Русия: „Преди доста месеци твърде доброжелателно бях предупреждаван, в коректен тон, да бъда по-мек и по-безкритичен към руската агресия в Украйна, да не наричам това „агресия” и по възможност да съхранявам достойнството на тази велика държава. С човека, който ме предупреди, се познаваме много добре и той е добре запознат, има информация от средите, от чието име ми говореше”.

Нас пък не ни предупреждават „от ЦРУ“, когато поголовно ни хакат сайта, като извадим публикация за „руското ресто“, което предстои над високопоставени управляващи България и техните олигархични лапачи.
 

Жоро, тия пинизи са дълбоко несъстоятелни, да не кажем смешни – Путин изобщо не му е до гумите на автомобила ти и това е очевидно, дори и от Банкя. А ако КГБ, ФСБ, или „Алфа“ – на Путин решат да те „предупредят“, надали ще ти пратят някои си „ведущ“, и ще ти пукнат само гумите.
 

Изобщо – сега да се внушава, че „международно положение“ те заплашва, предвид любовта ти към Бойко Методиев Борисов и външните му зависимости, е все едно ние да речем, че „ЦРУ“ чрез шефовете на българските специални служби от „библиотекарския кръг“ са ни хакнали сайта. 

Не, че нямат слуги за тая работа, ама налага ли се да се обаждаме на Путин, хем да ти възстанови гумите, хем да хакне тиквите от хотел „Берлин“ и от Банкя?!
Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар