Зима

Зима
Пролет

9 март 2015 г.

"Ще оправим нещата на „Камп Ноу“

Футболистите на Реал Мадрид остават уверени, че ще завършат силно сезона и ще докажат още на „Камп Ноу“, че са силен тим.

През 2015-а играта на състава определено не върни и спадът във формага доведе логично до загуба на първата позиция в класирането на Примера дивисион.

Въпреки деликатната ситуация, играчите са на мнение, че все още нищо не е загубено. „Ще оправим нещата на „Камп Ноу“ заявил един от футболистите, с което предал ясно цялостното настроение в отбора
, пише „Марка“.

Кристиано Роналдо и компания са не по-малко разочаровани от последните резултати на състава и поради тази причина са силно амбицирани да оставят проблемите зад гърба си и ще се хвърлят здраво срещу Барселона в дербито след 2 седмици.

Така или иначе в тима осъзнават, че държат съдбата в собствените си ръце и няма причина да се изпада в паника в тази важна част от сезона. Сега предстои и реванш срещу Шалке от Шампионската лига, в който също трябва да се види, че ситуацията започва да се подобрява.

Освен това играчите твърдо подкрепят Карло Анчелоти и са решени да свалят напрежението от своя наставник. Очакваното завръщане на Серхио Рамос и Лука Модрич също носи поводи за оптимизъм и надежди, че през пролетта феновете ще имат доста поводи за радост.


Gol.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар