Зима

Зима
Пролет

11 март 2015 г.

"С подобна игра и отношение няма да стигнем далеч"

Карло Анчелоти бе пределно ясен след шокиращото 3:4 от Шалке и поредното слабо представяне на Реал Мадрид, което доведе до бурни освирквания и скандирания срещу играчите и треньора.
„С подобна игра и отношение няма да стигнем далеч. Разочарован съм, защото както всички видяхме, играхме много лошо, а това не е добре за имиджа на клуба. Всички критики и освирквания, които получихме, са напълно заслужени, но те ще ни послужат за допълнителна мотивация. Продължавам да вярвам в отбора, но трябва да продължим да работим и всеки да даде повече от себе си” заяви италианецът.

„Ясно е, че трябва да се справим много по-добре и вече съм говорил за това с футболистите. Липсваше ни организация най вече в защита, а и увереността ни не бе висока, което оказа влияние. Освен това във физическо отношение не бяхме на необходимото ниво. Проблемите бяха в много части на терена, а също страдахме и по отношение на желанието и концентрацията” добави той.

На въпрос дали ще се изненада, ако бъде уволнен, Анчелоти каза: „Не мисля за това. Продължавам да работя и да давам най-доброто, на което съм способен. Явно трябва да се справя по-добре, защото треньорът носи най-голяма отговорност. Не мисля, че играчите са загубили вяра в мен и не мога да си обясня какво се случи през 2015-а. Сякаш загубихме вяра в собствената си игра. Не се заблуждаваме, но ще продължим да се стараем и да защитаваме този екип с гордост и чест”.

Gol.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар