Зима

Зима
Пролет

29 април 2015 г.

Изипей ще плати сметките за ток на още 500 абонати на EVN

Най-много късметлии бяха отчетени в районите на Пловдив, Хасково, Стара Загора, Кърджали и Бургас


•  В първия етап на промоционалната кампания системата за платежни услуги върна
общо 16 629.34 лв. задължения за електроенергия на домакинства в Югоизточна България

•  След приключване на втората фаза на инициативата, общият брой на спечелилите на томболен принцип клиенти на Изипей, ще достигне 1000.
 

 Още 500 клиенти на Изипей и абонати на EVN България имат шанс да получат обратно парите си за ток. Потребителите от Югоизточна България могат да се възползват от нова промоционална кампания на системата за платежни услуги в периода 25 април – 10 май 2015 г.
 

В провелия се през месеците март и април първи етап на инициативата, Изипей върна общо 16 629.34 лв. на спечелилите на томболен принцип 500 домакинства. 

Най-много късметлии бяха отчетени в районите на Пловдив, Хасково, Стара Загора, Кърджали и Бургас. След приключване на втората фаза на кампанията, общият им брой ще достигне 1000.
 

В инициативата могат да участват абонатите на EVN България, погасили сметките си за електроенергия на касите на Изипей в посочения период. Територията на промоцията включва всички градове, обслужвани от EVN България, в областите Пловдив, Пазарджик, Кърджали, Смолян, Бургас, Ямбол, Сливен, Стара Загора и Хасково.
 

Кампанията стартира по повод въвеждането на нови функционалности за плащане на ток от Изипей и EVN България. От 25 март домакинствата вече имат възможност да погасяват задълженията си по всяко време на месеца. Нововъведението позволява на клиентите да изчистват не само актуални, но и стари сметки или да ги изплащат частично. Като част от подобрената услуга, абонатите могат да получат фактури с още по-детайлна информация, включително показания на електромерите и стари задължения.
 


Системата за платежни услуги Изипей улеснява погасяването на битови сметки в цялата страна. Компанията постоянно разширява мрежата си от търговски партньори, благодарение на което потребителите имат възможност да заплащат задълженията си на все повече каси в България.

Допълнителна информация
 

„Изипей“ АД е оператор на платежната система Изипей, която позволява извършване на парични преводи и плащания в реално време до всяка точка на страната. Системата дава възможност за погасяване на задължения към всички по-големи комунални дружества в България и не изисква предварителна регистрация. Клиентите на Изипей могат да плащат сметките си за ток, телефон, вода, парно, интернет, кабелна телевизия и други. На касите на Изипей могат да се заплащат сметки едновременно към над 250 дружества в страната.

Realzoom.org

Няма коментари:

Публикуване на коментар